logo

Baskı Maliyetinde Yüzde 90’a Varan Tasarruf

mh_epson_l655_gorsel

Epson’un yeni yazıcı modeli L655, iki yıl boyunca kullanılabilecek mürekkeple gelen, hızlı ve uygun maliyetli renkli baskı sunan, kopyalama, faks ve tarama özellikleriyle entegre mürekkep tankına sahip çok işlevli bir dubleks yazıcı.

Cihaz, ilk alımda 70 ml’lik 6 renk (2 cyan,2 magenta,2 sarı) ve 140 ml’lik 2 siyah Epson orijinal mürekkep şişeleriyle geliyor.  Gönderilen ilk setler sayesinde 11 bin sayfalık siyah baskı ve 13 bin sayfalık renkli baskı kapasitesiyle dikkat çeken cihaz, baskı maliyetinde yüzde 90’a varan tasarruf sağlıyor.

Ayrıca çift taraflı baskı imkanıyla kağıttan ve zamandan tasarruf sağlayan model dakikada ortalama 14 sayfalık çıktı kapasitesine sahip. Çoklu kopyalama fonksiyonuyla tek tuşla bir sayfanın 99 kopyasını almaya imkan tanıyan hepsi bir arada yazıcının tarama çözünürlüğü de 1200dpi.

İş amaçlı baskı mürekkebi

Ofis kullanımı için hızlı kuruma ve lekesiz baskı sağlayan orijinal boya mürekkebi ve siyah pigment mürekkepler, cihazın diğer bir avantajı. Ayrıca Epson Connect ile Wi-Fi bağlanabilirlik özelliği dünyanın her yerinden akıllı telefon ve tablet bilgisayarlar üzerinden baskıyı kolaylaştırıyor. Yöneltici gibi bir kablosuz erişim noktasına gereksinim duyulmadan Wi-Fi özellikli cihazlara doğrudan bağlanmaya olanak tanıyan Wi-Fi Direct de cihazda bulunmakta.

Tavsiye edilen perakende satış fiyatı:   438 Euro+KDV.

Etiketler: » »
Share
2045 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+2 = ?