logo

Beyoğlu Güney Palas Apartmanı, Mr. CAS Hotels Olarak Geri Döndü

Geçmişteki kiracıları ile adından söz ettiren Güney Palas; Mr. CAS Hotels olarak eski sakinlerinin anısına, içinde yer alan Şapkacı Emilio köşesi ve yine eski kiracılardan modacı Yıldırım Mayruk katı ile adeta bir müze gibi size o ruhu yaşatıyor.

Birbirinden farklı, özenle dekore edilmiş 33 farklı odası, yastık menüsü, “Lokum İstanbul” imzalı banyo ürünleri, toplantı odası, business center’ı ve tarihi yarımadaya yukardan bakan lounge barı ile Mr. CAS Hotels şehirden soluklanmak için kaçmayı planlayan ama bir türlü uzaklaşamayanların öncelikli tercihi olarak hizmet veriyor.

Eylül 2016’da hizmete açılan, personel kıyafetlerinden odalardaki tablolara kadar Yıldırım Mayruk imzası taşıyan, özenle dekore edilmiş Mr. CAS Hotels; aynı zamanda lounge barındaki etkinlikleri ile de Beyoğlu’nun ve Güney Palas’ın davetlerine adeta yeniden hayat veriyor.

Hafta sonları canlı müzik eşliğinde keyifli bir akşam geçirirken, hafta içi öğlen ve sabah kahvaltıları ile de iddialı mutfağını zevkli misafirlerinin beğenisine sunuyor.

http://www.mrcashotels.com

Etiketler: »
Share
11873 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+5 = ?