logo

BMD Üyeleri ve Aileleri Geleneksel İftarda Buluştu

mh_bmd_iftar

Bilişim Muhabirleri Derneği (BMD) üyeleri ve aileleri, 7 Temmuz 2015 tarihinde İstanbul’da düzenlenen iftar yemeğinde biraraya geldi.

BMD Başkanı Musa Savaş “Artık gelenekselleşen BMD Aile İftarı’mızın 6. yapıyoruz. Başta bu güzel etkinliği başlatanlar olmak üzere şu an bizimle olan olamayan tüm BMD Ailesi üyelerine şahsım ve Yönetim Kurulu’ndaki tüm arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Gönlüm isterki bu tür etkinliklere eksiksiz tüm BMD üyeleri katılsın. Umarım bu hayalimde bir gün gerçekleşir. Diğer yandan çok özel bir teşekkürü de iki yıldır iftarımızın sponsorluğunu yapan ve mütevaziliği ile kalbime dokunan Başarsoft hak ediyor. Bu güzel etkinliğimizde bizimle olan Başarsoft ailesine de şahsım ve Yönetim Kurulumuz adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bir aile olduklarını söyleyen Savaş “Arkadaşlar, sektördeki firmalara karşı verdiğimiz fotoğrafa dikkat etmemiz gerekiyor. Dışarıya karşı birbirimizin yanında durmamız şart. Kavgalarımız kendi içimizde olmalı ve kalmalı. Buna dikkat edip firmalara birbirimizle ilgili kozlar vermememiz lazım. Aksi takdirde bizleri birbirimize düşürmesi için kötü niyetlilere koz vermiş oluruz. Lütfen daha dikkatli olalım” dedi.

Etiketler: » »
Share
2482 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+4 = ?