logo

Boğazda Le Vapeur Magique İle Kahvaltı ve Yemek Keyfi

Boğazda dolaşarak herkesin ilgisini çeken siyah vapur, tüm dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Boğazın Siyah İncisi unvanlı Le Vapeur Magique adlı vapurun hikayesi şöyle: 2013 yılında emekliye ayrılan Şehit Adem Yavuz Gemisi’nin İstanbul’a yeni bir nefes katmak amacıyla yeniden tasarlandı, adına da Le Vapeur Magique dendi. Le Vapeur Magique, deniz havası almak isteyen İstanbulluları her sabah Eminönü’nde selamlıyor ve boğaz gezisine çıkarıyor. Geçmişi yaşatmak için ilk Osmanlı gemileri anısına adında Fransızca “vapeur” kelimesi kullanılan Le Vapeur Magique’de sevdikleriniz ile birlikte müzik eşliğinde 2 saatlik boğaz turu ve sınırsız serpme Antakya Kahvaltısı ile  keyifli zaman geçirebilirsiniz. 

Mavi dalgaları yararak boğazın eşsiz manzarası eşliğinde şiir tadında yol alan Le Vapeur Magique’de sevdiklerinizle Antakya Kahvaltısı’nın tadına varacaksınız. Rüzgârın saçınızı okşadığı ve boğaz havasının bedeninizden ruhunuza yansıyarak huzurla doldurduğu ‘bir İstanbul masalı’ için Boğazın Siyah İncisi’ne gelmeniz yeterli…

İş toplantılarından, lansmanlara, özel günlerden, güzel günlere Le Vapeur Magique hep sizinle

Kahvaltılı turları için 09:00’da Eminönü İskelesi’nde kalkan Le Vapeur Magique, Antakya mutfağını boğazın manzarası ile sunuyor. 2 saat süren Boğaz yolculuğunda Cemal Süreyya’nın şiirinden bir kesit devşirip; Yemek yemek üzerine ne düşünürsünüz bilmem ama, kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olmalı” demeden kendinizi alamıyorsunuz. Kahvaltı turlarının dışında akşam saatlerinde yemek turu hizmeti de veren Boğazın Siyah İncisi, yerel lezzetleri, canlı müzik dinletisi ve denizin üzerindeki bir vapurda hizmet veren art deco ayrıntılara sahip restoran olarak göz dolduruyor.

Le Vapeur Magique iş dünyasından birçok markanın tercihi olma yolunda ilerliyor. Ünlü iletişim danışmanı, iş insanı ve aynı zamanda BrandistanbulPR’ın sahibi Hatice Kumalar da Le Vapeur Magique dedi. Kumalar, Aralık ayı içerisinde iş dünyası, sanat camiası ve basının önde gelen isimlerini Le Vapeur Magique’de düzenlediği bir toplantıda buluşturdu.

BrandistanbulPR’ın konuklarından tam not alan Boğazın siyah incisi yüzen restoran Le Vapeur Magique, Antakya mutfağı ile damaklarda farklı ve özel bir tat bıraktı.

Boğazın mis kokusu ve harika manzarası eşliğinde nostaljik bir vapurda yapacağınız Antakya mutfağının yöresel serpme kahvaltısı ya da eşsiz akşam yemeği konsepti ile boğazın ortasında şirket toplantılarınızı da gerçekleştirebiliyorsunuz. Siz toplantınıza odaklanıp, bir yandan da Boğazın tadını çıkarırken Le Vapeur Magique’in güler yüzlü, genç, dinamik ve enerjik personeli rahatınız için elinden gelenin en iyisini yapıyor. 2 saat boyunca kesintisiz devam eden bu profesyonel hizmet ile kendinizi fazlasıyla şımartılmış hissediyorsunuz. Bir yanda müzik, bir yanda mükemmel bir hizmet. Buna boğaz havası da eklenince, “İyi gelmez mi hiç deniz havası?” demeden kendinizi alamıyorsunuz. Le Vapeur Magique’i mutlaka deneyimleyin. Bir dahaki sefere tüm dostlarınızı getireceğinizden emin olabilirsiniz.

Kültür-sanat faaliyetlerine de ağırlık veren Le Vapeur Magique’te 16 Aralık 2023 tarihinde saat 20:00’da Boğazda Cinayet adlı tiyatro oyunu sahnelenecek.

https://levapeurmagique.com.tr/

Etiketler:
Share
571 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+10 = ?