logo

Büyükada Anadolu Kulüp’te Karma Sergi

Akyol Sanat Merkezi sahibi Ayla Akyol tarafından düzenlenen “Adalı Ressamlardan Antik Medeniyetler” karma resim sergisi 10 – 20 Temmuz 2019 tarihleri arasında Büyükada Anadolu Kulüp’te ziyaret edilebilir. 

Sergi, 10 Temmuz’da sanatseverlerin ve basın mensuplarının katıldığı kokteyl ile Yahşi Baraz, Maria Kılıçlıoğlu Baraz, Ediz Hun, Prof. Dr. Ahmet Özol, Nur Ulubil ve Ayla Akyol tarafından kurdele kesilerek açıldı.

Açılış konuşmasında Ayla Akyol, sergiye katılan sanatçı arkadaşlarına ve sanat dostlarına teşekkür etti. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan gelen sanatçıları kutlayan telgraf sergiye de katılan Hüsnü Çoruk tarafından okundu.

Sergide 50 sanatçının 50 eseri yer alıyor. Ayrıca sergide Adalı sanatçı Ayla Alagan’ın “Kökler” isimli eseri ve annesi sanatçı Nevzat Kasman’ın da bir eseri bulunuyor.

Bu serginin bir diğer özelliği de Adalı sanatçıların yanında onur sanatçıları da vardı. Beş sanatçı sanatçı eşleriyle sergide yer aldılar.

Ülkü Molinas’ın akordiyonu eşliğinde sergiyi gezen davetliler, Anadolu Kulübü’nün hazırladığı kokteyl ile şaraplarını yudumladılar. Daha sonra Ayla Akyol sanatçılara, sergiye katıldıkları için birer teşekkür belgesi verdi.

www.anadolukulubu.com/tr

Etiketler: » » »
Share
3517 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+2 = ?