logo

Canon EOS M50 Fotoğraf Tutkunlarına İlham Veriyor

Aynasız fotoğraf makinesi Canon EOS M50, tatil anlarındaki her bir detayı ölümsüzleştirmek isteyenlere muhteşem renk ve detaylara sahip unutulmaz anılar yaratmalarına yardımcı oluyor. Otomatik odaklanma özelliğiyle net görüntüler elde eden cihaz, sorunsuz internet bağlantısı için Bluetooth ve Wi-Fi özellikleri ile de teknolojiyi avuç içi kadar yakına taşıyor. Akıllı cihazlara hızlıca entegre olan cihaz, sosyal medya siteleri ile hızlı paylaşım fırsatı sunuyor.

Canon EOS M50 Saniyede 10 kare Çekiyor

Düşük ışıklı ortamlarda net ve yüksek çözünürlüklü görüntüler yakalamaya yardımcı cihaz, 10 kare/sn. sürekli çekim hızı ile hareketli anların güçlü detaylarını bile kaydediyor. 24,1 megapiksel CMOS sensörün ürettiği yüksek kalite sinematik görünüm sayesinde cihaz, fotoğraf tutkunlarına eşsiz bir fotoğraf çekme deneyimi sunuyor.

DIGIC 8 görüntü işlemcisi: 

Canon, EOS M50 modeliyle birlikte bir fotoğraf makinesinde ilk kez kendi ürettiği son DIGIC 8 görüntü işlemcisini kullanıyor. Yeni işlemci ile fonksiyonları güçlendirilen cihaz, 4K video kaydı, 4K zaman aşımlı kayıt ve 4K videolardan 4K fotoğraf kareleri alma; yüksek sürekli çekim hızı ve düşük ışık altında dahi net görüntüler elde edilmesini sağlayan standart maksimum 25.600 ISO hızı sunuyor.

7.5 cm değişken açılı dokunmatik ekran

Daha iyi hikaye anlatılmasına yardımcı olan cihaz, 7.5 cm değişken açılı dokunmatik ekranı ile kullanıcıların yeni çekim açıları keşfetmesi için ilham veriyor. Kolayca vlog kaydı ve selfie çekme fırsatı sağlayan cihaz, çekimlerde birden fazla perspektif kullanımına olanak tanıyor.

Tavsiye edilen satış fiyatı: 4099 TL + kDV (sadece fotoğraf makinesinin body fiyatı)

Etiketler: »
Share
1642 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+8 = ?