logo

Canon EOS R Türkiye’de Tanıtıldı

Canon, EOS R modelinin Türkiye’deki tanıtım faaliyetleri kapsamında bir etkinlik gerçekleştirdi. Tüm fotoğraf tutkunlarının davetli olduğu etkinlikte EOS R’ın doğuş hikayesinden teknik özelliklerine kadar tüm detayları katılımcılarla paylaşıldı.

Canon EOS R Özellikleriyle Dikkat Çekiyor

Kaliteli bir sanat performansıyla da taçlandırılan etkinlikte ziyaretçiler, ürün sunumunun ardından fotoğraf ve video çekimleri için özel olarak hazırlanan sahnelerde EOS R’ın sessiz çekim yapabilme, karanlık ortamlarda en hızlı, yüksek netlikte odaklanma gibi öne çıkan özelliklerini deneyimleme fırsatı buldu.

Sanat Yönetmeni Ersin Aldemir’in küratörlüğünde hazırlanan performans etkinlik boyunca katılımcılara, EOS R’ın teknik özelliklerinin testi için güzel bir ortam sundu. Bireyin maddi hayat ve maneviyat yolcuğunu temsil eden gösterideki ışık ve sahne şovları, izleyenleri kendine hayran bıraktı. İnsanın aile içerisindeki sosyalizasyon sürecinden başlayan doğa ananın da resmedildiği dans şovuyla bireyin kimlik arayışı ve kadının ataerkil dünyaya baş kaldırışı da performansın ön plana çıkan detayları arasında yer aldı.

www.canon-europe.com

Etiketler: » »
Share
3246 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+2 = ?