logo

Canon, PowerShot G5 X Mark II’yi Tanıttı

Canon, gezmeyi ve fotoğraf çekmeyi bir tutkuya dönüştürenler için ikonik PowerShot serisine eklediği yeni modeli PowerShot G5 X Mark II’yi görücüye çıkarıyor. 4K çekim kalitesiyle yüksek performans sergileyen PowerShot G5 X Mark II, vlog hazırlayanlar ve seyahatlerinde fotoğraf çekmeyi sevenler için üstün özellikleri sayesinde kaçırılmayacak bir ürün olarak öne çıkıyor.

7 şanslı fotoğraf tutkunu Powershot G5X Mark II’yi ilk kez deneyimleme heyecanını yaşayacak

Canon, PowerShot G5 X Mark II’nin seyahatlerdeki başarılı performansına dikkat çekmek amacıyla kısa bir süre önce Ayvalık Cunda’da düzenlediği bir gezi ile ürün tanıtımını gerçekleştirdi. Fotoğraf tutkunları için de özel bir tanıtım etkinliği gerçekleştirmeye hazırlanan Canon, bu özel deneyimi yaşayacak 7 kişi için bir yarışma düzenliyor. Ürün satışa çıkmadan ilk kez deneme imkanı bulacak bu kişilerin yapması gereken tek şey ise; https://www.canon.com.tr/get-inspired/city-tours-photography-competition/ web sitesini ziyaret ederek formu doldurmak. Yapılacak kura sonucunda PowerShot G5 X Mark II’yi ilk defa deneyecek kişi 20 Ağustos 2019 tarihinde Canon’un internet sitesinde duyurulacak.

Yarışmayı kazanan şanslı 7 fotoğraf tutkunu, 24 Ağustos Cumartesi günü ünlü fotoğrafçı Sadık Üçok eşliğinde İstanbul Tarihi Yarımada’nın gizli kalmış güzelliklerini keşfederken yüksek çekim kalitesine sahip yeni kompakt fotoğraf makinesi Powershot G5X Mark II ile harika karelere imza atmanın yollarını öğrenecek.

www.canon-europe.com

Etiketler: »
Share
1928 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+4 = ?