logo

Canon PowerShot SX70 HS İle Uzaktaki Kareleri Yakalayın

Canon, PowerShot SX70 HS ile köprü fotoğraf kamerası ailesine bir yenisini ekliyor. Kasım ayında satışa çıkacak olan cihaz, güçlü 65x optik sabit lens zum kapasitesi sayesinde mezuniyet hikayelerinden vahşi yaşam fotoğraflarına, spor müsabakalarından uzaktaki uçağın en ince detayına kadar her türlü anıyı ölümsüzleştiriyor. DSLR tarzı bir görünüme ve kullanım özelliklerine sahip yeni Canon kamerası, tek bir lens ile tüm hikayeleri fotoğraflıyor.

Yüksek Zum ve Netlik

7,5 değişken açılı LCD ekrana, 20,3 megapiksel sensöre ve 4K Ultra Yüksek Çözünürlüklü video çekim gücü ile cihaz, özellikle hareketli kareleri net bir şekilde fotoğraflama fırsatı sunuyor. Cihaz ayrıca 5,7 kare/sn’de çekim yaparken düşük ışıklı ortamlarda spontane anların kolayca kaydedilmesine de yardımcı oluyor. Fotoğraf çekmeyi basitleştiren cihaz, DIGIC 8 işlemci 4K zaman aşımlı video, 4K fotoğraf karesi çıkartma dahil fotoğraf makinesinin 4K Ultra HD video özelliklerini de destekliyor.

Uzaktan Görüntüleme Özelliği

Cihaz, Canon Camera Connect uygulaması üzerinden PC ve Mac’e yönelik Image Transfer Utility 2 uygulamasını kullanarak akıllı cihaza fotoğrafları veya videoları aktarma kolaylığı sağlıyor. Ayrıca, yeni kamera, “Uzaktan Canlı İzleme” programı sayesinde akıllı telefon aracılığıyla uzaktan görüntülerin elde edilmesine imkan veriyor.

Temel Özellikleri

Kullanımı kolay arayüzle hepsi bir arada DSLR modelinin görünümü ve hissi

– 65x süper zum ve 10 kare/sn çekimle çok yönlü çekimler

– Önemli anları RAW ve 4K UHD videolarla kayda geçirin

– Düşük ışıkta dahi güvenilir, hızlı otomatik odaklanma

– Bluetooth veya Wi-Fi aracılığıyla telefon ve bilgisayar desteği

 

Etiketler: » » »
Share
2028 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+2 = ?