logo

Azerbaycan’da Bir Huzur Merkezi: Chenot Palace Hotel Gabala

Sağlık ve İyilik uzmanı Henri Chenot, Azerbaycan’da modern ve son teknolojik donanımlara sahip bir iyilik merkezini hayata geçirdi. Beş yıldızlı, lüks ve yeniden canlandırıcı Chenot metotlarının uygulandığı detoks merkezi ve resort Azerbaycan’daki Nohur Gölü’nün hemen yanındaki harika doğanın içinde Türkçe bilen ekibi ile Türkiye’den gelecek misafirlerini bekliyor.

Çam ağaçlarının sessiz ve sakinliğiyle çevrilmiş olan ve huzur dolu Nohur Gölü’ne bakan Gabala’daki Chenot Palace Hotel, bir ormanın kalbinde yeni bir sağlık hizmeti sunuyor. Yeniden şarj olabileceğiniz ve günlük yaşamın bizden aldığı enerjiyi yenileyebileceğiniz Chenot Palace Gabala, kalabalık şehirlerin karmaşa ve telaşından uzak iyi bir kaçış noktası.

Diagnostik Ekipmanlara Donatılmış 6000 M2’lik SPA Alanı

6.000 m2’lik medikal SPA en ileri diagnostik teknikler ve en yeni ekipmanlarla donatıldı. Bu, güçlü ve eşsiz Chenot tedavi protokolleri yöntemi ile uzmanlaşmış tıbbi profesyoneller, her misafir için bireysel sağlığı arttırıcı kişiselleştirilmiş iyilik program sunabilmelerine olanak sağlıyor. Yenilikçi Human Performance Department (İnsanoğlu Performans Birimi), fiziksel iyilik için tüm vücut kriyoterapisi amaçlı -110 °C’de Cryo Chamber, fitness için spor laboratuvarı, yerçekimi karşıtı teknolojiler ve Normobaric Hypoxic (oksijeni azaltılmış) eğitim için tam donanımlı üst seviye bir Metabolik Laboratuar içeriyor.

Nohur Gölü kenarında, doğal şelaleri ile ünlü 26 hektarlık alan

Geniş 26 hektarlık alan; göletler, göller ve şelaleleriyle güzel bir manzara sunmaktadır. Doğal malzemeler ve renkler içeren Chenot Palace Gabala çevresindeki doğayla içiçe geçmiş bir merkez. İç tasarımı en küçük detaylarda bile doğayla uyumlu; doğa manzaralı geniş pencereler, doğal ahşap merdivenler ve sade tasarımlı mobilyalar hafiflik hissi uyandırırken misafirlere dinlenme ve iyileşme süreçleri için sade, iyileştirici ve ilham veren bir ortam yaratmaktadır.

72 oda ve üç villadan oluşan konaklama bölümlerinin her biri şık tasarlanmış ve çarpıcı göl manzarasına hakim. Ayrıca tüm odalardan spaya özel bağlantılar bulunmakta.

Chenot Palace Hotel Gabala’nın Türkiye temsilcisi Promonare Danışmanlıktır.

www.chenotpalace.com

Etiketler: » »
Share
3766 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+9 = ?