logo

Çocuklar Hayallerini Resmettiler

Kamer Batıoğlu Ay – Art Resim Atölyesi Resim Sergisi yaşları 6 ile 12 arasında değişen, en küçüğü 2 yaşında olan öğrencilerin yaptığı çalışmalarla Bonart Galeri’de açıldı.

27 Mayıs – 3 Haziran 2017 tarihleri arasında açık olacak “Çocuklarla Resim” adlı sergiyle ilgili olarak Kamer Batıoğlu “Yoğun ders programları ve sosyal etkinlikleri arasında Sanat’a da zaman ayırmayı başarmış, bir şekilde sanata bulaşmış geleceğin aydınlık çocuklarının özgürce çalışıp sosyalleştikleri Kamer Batıoğlu Ay – Art Resim Atölyesi’nde resmettikleri hayallerini, renklerini, heyecanlarını ve saflıklarını görmek isteyen sanatseverleri sergimize bekliyoruz” dedi.

9 öğrencinin 45 çalışmasıyla katıldığı atölye sergisinde 2 yaşındaki Mete Aydın’ın soyut çalışmaları dikkat çekti. Kolleksiyoner ve Galeristlerin Nejad Melih Devrim’e benzettiği çalışmaları ilgiyle izlendi.

Sergiye renk katan öğrenciler Mete Aydın 2 yaşında, Alara Ayşe Baran ve Kuzey Sağol 7 yaşında, Melis Soydaş ve İdil Toros 10 yaşında, Zelişan Ada Kılıç ve Ece Yurdaer 11 yaşında, Asya Öcal ve Doğa Aydemir 12 yaşında olup geleceğin sanatçı adayları olmaya hazırlar.

Adres: Ahmet Fetgari Sk. No: 20 D: 2   Teşvikiye – Şişli / İstanbul

Etiketler: » » »
Share
4923 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+4 = ?