logo

Cumhuriyetin 100. Yılında Yeni Yıl Buluşması Karma Sergisi Açıldı

Kültür Bakanlığı’na bağlı Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi’nde Organizasyonunu Atilla Yıldırım ve Küratörlüğünü Ayşenur Özsankur’un yapmış olduğu karma sergi 27 Aralık 2023 – 03 Ocak 2024 tarihleri arasında ziyaret edilebilir. Kırk sanatçının eserlerinden oluşan resim ve el sanatları eserleri sergisinin açılışına sanatçılar, sanatseverler ve basın mensupları katıldı. Karma sergide resim ve el sanatları olarak 250 eser yer alıyor. Eserler resim, heykel, rölyef ve çini çalışmalardan oluşuyor.

Sergide Atilla Yıldırım, Alev Demirkesen, Ayfer Şener, Aysel Tüfekçioğlu, Aysenur Özsankur, Ceyda Davulcu, Didem Sander Kabaklı, Dilek İskeçeli, Elçin Efe Gürsoy, Erhan Sanal, Esen Hepgüler, Esma Şahin, Filiz Ergök Balkan, Gülçağ Yitmener, Güler Çelik, Gülfigar Kaya, Hatice Özkan, Hülya Ataözden, Hüseyin Kalyoncu, İrem Gürdal, K.Muzaffer Gencer, Meliha Özer, Mehmet İyigüngör, Nurcan Aral, Merve Nuray, Ayhan Selda Çapraz, Özgül Kasap Tüzün, Semra Erol, Seda Dinçay Oğurtanı, Shima Rashidi, Simay Bodur, Şaheser Özbalçık Yasin, Şeref Bulca, Tuna Alparslan, Tulin Torunoğlu, Yasemin Zanbak, Zehra Çimen, Zekiye Yılmaz, Zeynep Bekiroğlu ve Zeynep Kök’ün eserleri yer alıyor.

Adres: Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi – Tünel

Etiketler: »
Share
399 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+3 = ?
#

Cumhuriyetin 100. Yılında Yeni Yıl Buluşması Karma Sergisi Açıldı” için 2 Yorum

  1. Gelerek renk kattınız onur verdiniz .Sanata ve sanatçıya verdiğiniz kıymetten ve bu güzel haberi yapmış olmanız vesilesiyle çok teşekkür ederim selamlar

  2. Sergiye gelerek onur verdiniz,renk kattınız.Sanata ve sanatçıya değer vererek bizlerin hep yanında oldunuz .Güzel dostluğunuza ve bu güzel haberinizden dolayı çok teşekkür ederim başarılarınız daim olsun.Selamlar….