logo

DSDER Başkanlığı’na Gül Gürer Alimgil Seçildi

Dijital Sistem Geliştiricileri Derneği’nde (DSDER) bayrak değişimi yapıldı. Yönetim Kurulu üyeleri aralarında yaptıkları toplantıda, mevcut başkan Kaan Akın’dan boşalan koltuğa Gül Gürer Alimgil’i oybirliğiyle DSDER Başkanı olarak seçti. DSDER’in kurucu üyesi olan Alimgil, daha önce derneğin Saymanlık görevini yürütüyordu.

Vizyonerlerle Buluşmalar” seri etkinliklerine devam edeceklerini belirten DSDER Başkanı Alimgil, Ekim ayında, dijital ortamda hizmet ve ürün geliştiren, farklı alanlardan sektörle ilişkili geniş kesimlerden katılımla büyük bir etkinlik yapacağız dedi.

DSDER Başkanı Alimgil kimdir?

Gül Gürer Alimgil, Avusturya Lisesi’nin ardından Mimar Sinan Üniversitesi’nde iç mimarlık bölümünden mezun oldu ve aynı alanda yüksek lisansını tamamladı. Lise yıllarında iş hayatına atılan Alimgil, uzun yıllar kendi mobilya mağazası ve mimarlık ofisini yönetti. Yeditepe Üniversitesi’nde 10 seneye yakın iç mimarlık proje derslerinde öğretim görevlisi olarak çalıştı. Teknoloji sektöründeki girişimleri neticesinde Türkiye’de müzik meslek birliklerinin kurumlara ulaşma şekli, halka açık mekanlara müzik iletiminde yasal altyapı eksikleri, büyük bir ihtiyaç olan dijital müzik iletimindeki önemi fark ederek 2009 yılında Serkan Polat ve Moris Alhale ile SMG’yi kurdu. Alimgil, EO (Dünya Girişimciler Organizasyonu) Türkiye Başkanıdır. İleri derece İngilizce ve Almanca bilen Alimgil, 20 yıldır aktif golf oyuncusudur. Ayrıca iki yıldız dalış brövesi bulunuyor. Alimgil, evli ve 2 çocuk annesidir.

 

Etiketler: » » »
Share
3010 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+5 = ?