logo

Epson, 16 Renkli Dijital Tekstil Baskı Yazıcısını Tanıttı

Epson’un 16 kanallı Monna Lisa Evo Tre 32 modeli, İspanya-Barselona’da düzenlenen dünyanın en önemli tekstil baskı çözümleri fuarlarından ITMA’da tanıtıldı. Epson’un ilk 16 renkli dijital tekstil baskı yazıcı modeli, renk çeşitliliği ile giderek daha rekabetçi hale gelen dijital tekstil piyasasına hizmet ediyor.

Epson, 16 farklı rengi kapsayabilen ilk dijital yazıcısı olan 16 kanallı Monna Lisa Evo Tre 32 modelini Türkiye’de de 2019 yaz döneminde satışa sunacak.

Cihaz, en elverişli noktada makineye bitişik konumlandırılabilen bir dış yuvaya sahip. Bu yuva 16 farklı Genesta Acid mürekkep paketini içeriyor ve yazıcının özel renkler ya da özel sipariş işlemleri dahil olmak üzere çok geniş bir renk çeşitliliğini kullanıma sunuyor.

Genişletilmiş renk skalası ve arttırılmış özelleştirme

Epson’un ilk 16 renk baskı yapan cihaz, serbest ve geniş bir renk seleksiyonu sunuyor. Standart Genesta Acid mürekkeplerinin (Sarı, Turuncu, Kırmızı, Macenta, Yakut, Mavi, Kobalt, Açık Mavi, Gri, Siyah), Genesta Floresan renkleriyle (Flavin ve Pembe) ve yeni Genesta Kahverengisi ve Lacivertiyle kullanılmasını sağlıyor. Bu yolla baskı şirketleri hem spor giysileri hem de plaj giysilerini (Floresan renkler) ve diğer tekstil piyasası ürünlerini (spot renkler) aynı yazıcı ile üretebilir.

Her tarafında (ipek eşarplar gibi) eşit renk parlaklığı gerektiren kumaşlar üzerinde mükemmel renk penetrasyonunu elde etmek için Across sıvısı kullananlar yine mevcut bütün renkleri kullanabilirler ve bitmiş ürünün kalitesi çok daha yüksek olacaktır.

16 kanallı Monna Lisa Evo Tre 32 – Önemli Noktalar

16 kanallı konfigürasyon: harici yuvaya 16 Genesta Acid mürekkebi yerleştirilebilir.

Maksimum çok yönlülük: 16 farklı kanala sahip olmak daha geniş bir renk skalası sağlar ve özel mürekkepler (Genesta Floresanı gibi), spot renkler (Genesta Kahverengisi ve Laciverti gibi) ya da mürekkep penetrasyon sıvısı (Across) kullanılırken renk kaybını önler.

Baskı kalitesi: yeni mürekkepler ayrıca özellikle kritik tonlarda ve büyük tek renkli alanlarda baskının görünüşünü iyileştirir.

Adapte Edilebilirlik: tüm diğer renkleri korurken iki siyah kanalı kullanma kabiliyeti.

Yazdırma Başlıkları: 32 Epson PrecisionCore Yazdırma Başlığı. PrecisionCore yazdırma teknolojisi Epson’un Micro Piezo tescilli baskı teknolojisinin son gelişmesidir. En son nesil MicroTFP baskı çipi, kaliteyi, hassasiyeti ve hızı birleştirir.

Verimlilik: 692 sqm/saate kadar standart 8 renkli konfigürasyon (300x600dpi, 1 pass); 440 sqm/saate kadar 16 kanallı konfigürasyon (300×600 dpi).

Çözünürlük: 1200dpi’ye kadar.

Genişlik: 180cm /220cm/320cm.

Mürekkep kanalları: 16’ya kadar.

Mürekkep tipleri: Genesta Acid, Reactive, Disperse ve Pigment. Genesta su bazlı mürekkepleri kumaş baskılarda hassasiyet ve renk haslığı sağlar. Genesta mürekkepleri her türlü kumaş tipinde en yüksek kaliteyi elde eder.

Mürekkep kapasitesi: 3 litre.

www.epson.com.tr

Etiketler: »
Share
1842 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+1 = ?