logo

Epson, A2 Fotoğraf Yazıcısı SURECOLOR SC-P800’ü Tanıttı

mh_epson_surecolor_sc_p800

Epson, geniş bir yelpazede farklı kağıt türleri üzerine profesyonel kalitede baskı oluşturmak için esnek bağlantı ve rulo kağıt seçenekleri ile yüksek kaliteli A2 fotoğraf yazıcısı SURECOLOR SC-P800’ü tanıttı.

İstediğin çeşit kağıdı seç!

Cihaz ile dilediğiniz her çeşit kağıda baskı almanız mümkün. UltraChrome HD mürekkep kullanılan ve geniş yelpazede farklı kağıt türleri üzerine gerçeğe en yakın fotoğrafları vaat eden cihaz özellikle profesyonel fotoğrafçılar ve sanatçılar için ideal çözüm olacak. Ayrıca, Wi-Fi bağlanabilirliği sayesinde kullanıcılar, tablet, bilgisayar ve akıllı telefonlar dahil birçok cihaz üzerinden kolaylıkla baskı alabiliyor olacak.

Gerçeğe yakın fotoğraflar

Cihaz, canlı renklerle gerçeğe yakın fotoğraflar ve derin siyahları üretir. Mürekkeplerin ışıkta solmaya karşı dayanıklılık özelliğinin iyileştirilmesi sayesinde baskılar, çok daha uzun ömürlü olur ve 80 ml’lik büyük mürekkep kartuşları sayesinde mürekkep değişimi uzun sürelidir.

Kanvas üzerine baskıda en ergonomik tasarıma sahip A2 yazıcı

Cihaz, panoramik fotoğrafları afiş ve şasiye gerili kanvas gibi formatlara yazdırmaya olanak sağlayan rulo kağıt seçeneğine sahip ergonomik tasarıma sahip en küçük A2 yazıcıdır. Güzel sanatlara uygun önden yüklemeli yeni kağıt yolu da dahil olmak üzere yazıcıda bulunan üç kağıt yolu, kullanıcıların farklı kağıt formatları arasında kolayca geçiş yapabilmelerini sağlar.

Temel Özellikler

Dokuz renkli UltraChrome HD mürekkepler: Derin siyaha ve zengin tonlara sahip üstün kalitede renkli resimler

Rulo kağıt seçeneği: Panoramik fotoğrafları, afiş ve şasiye gerili kanvas gibi formatlara yazdırabilirsiniz

Wi-Fi Direct ve Epson Connect: Kolay kablosuz ve Bulut üzerinden bağlantı

Geniş 2,7 inç renkli dokunmatik ekran: Bilgisayarsız kolay kurulum ve izleme

80 ml’lik büyük mürekkep kartuşları: Profesyonel kalitede büyük hacimli fotoğraf baskı işleri için idealdir

Tavsiye edilen perakende satış fiyatı: 1.360 $+KDV

Etiketler: » »
Share
2346 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+3 = ?