logo

Epson, Fotoğraf Prodüksiyonu Yazıcısı Epson SL-D700’ü Tanıttı

mh_epson_yazici

Epson’un yeni fotoğraf yazıcısı SL-D700, yüksek kaliteli fotoğraflar basmak ve işlerini geliştirmek isteyen fotoğraf stüdyoları ve fotoğrafçılar için tasarlandı. Adı üzerinde tam bir küçük laboratuar görevi görecek özelliklerdeki yeni model, Epson’un ilk mürekkep püskürtmeli 6 renkli kompakt fotoğraf prodüksiyonu yazıcısı. Bir metre uzunluğa kadar yüksek kaliteli fotoğraf baskısı için tasarlanan cihazda canlı ve net sonuçlar için Epson orijinal mürekkebi Micro Piezo baskı kafası ve görüntü işleme teknolojisi mevcut.

Stoklarla sınırlı özel kampanya

Fotoğraf, kart, resim reprodüksiyonları ve diğer kaliteli baskı sonuçları odaklı yeni cihaz kısa süre için, Epson’un fotoğraf baskı maliyetinde devrim yaratan tanklı yazıcı modellerinden L1800 ile birlikte geliyor. Beraberinde 6’şar rulo 15.2cm X 65 metre Parlak ve Saten Kağıt, 1 rulo A4 (21cm) X 65 metre Artistik Mat Kağıt ve 6 renk mürekkep ile birlikte gelen cihaz, kampanya sebebiyle L1800 ile birlikte sadece 4bin 279 $+KDV.

Üstün esneklik

Kompakt boyutlu masaüstü yazıcı cihaz, fotoğraf, kart, davetiye, el ilanı ve promosyon broşürlerini, 102–210 mm. genişlikten 89–1000 mm. uzunluğa kadar parlak ve mat rulo kağıtları içeren geniş bir kağıt yelpazesine basma imkanı sunuyor.

Yüksek kaliteli prodüksiyon fotoğraf baskısı 

Epson’un profesyonel fotoğraf baskısındaki başarısını temel alan cihaz, Epson’un profesyonel grafik yazıcılarına paralel bir baskı kalitesi ve renk tutarlılığı sunuyor. SureLab D700, yüksek kaliteli görüntü baskısı, tebrik kartları veya karma baskı işleri için ideal.

Temel Özellikler

Yüksek kalite: Micro Piezo baskı kafası, Epson görüntü işleme (LUT teknolojisi)

Geniş renk yelpazesi: 6 renkli mürekkep seti

Çok çeşitli kağıt türlerinde baskı alın: Parlak, parıltılı ve kağıt tabanlı mat

Güvenilir: Uzun kullanım ömürlü kesici bıçak, uzun bakım aralıkları

Üstün esneklik: Kompakt boyut, geniş bir kağıt yelpazesi ve baskı boyutu

Tavsiye edilen perakende satış fiyatları: SL-D700: 3.880$+KDV

Kampanya: SL-D700 + L1800: 4.279$+KDV

Etiketler: » » » »
Share
2624 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+8 = ?