logo

Epson, Yeni Ürünlerini Amsterdam’da Görücüye Çıkardı

Epson, Hollanda Amsterdam’da 5-8 Şubat 2019 tarihleri arasında düzenlenen görüntüleme ve entegre sistemler fuarı ISE’de (Integrated Systems Europe); yeni ürünleriyle büyük ilgi uyandırdı.

Epson; katılımcıları fuarda “VorTex” olarak kodladığı, 15 bin lümenlik 16 projeksiyonla dışarıdan özel görüntüleme sunan bir tünelden geçirerek standına aldı. Renklerin ve görsellerin kişilerin hareketlerine göre şekil değiştirdiği tünel büyük beğeni yarattı.

Dünyada ilk ve tek: 30 bin lümenlik LCD teknolojili projeksiyon

Epson, ISE’de dünyanın ilk ve tek 30 bin lümenlik LCD teknolojili lazer projektörü EB-L30000U’yu da tanıttı. 2020 senesinde satışa sunulacak ürün iç-dış mekan mapping, konser aydınlatmaları, tiyatro – müze gibi büyük alanlar için ideal.

Hem projektör hem de spot aydınlatma olarak kullanılan; küçük boyutu, hareketli kafa yapısı ve kolay kurulumuyla dikkat çeken; özellikle perakende ve sergileme sektörlerinin giderek vazgeçilmezi haline gelmeye başlayan Epson ‘vitrin projektörleri’nin en yeni modeli olan EB-U50 de fuarda tanıtıldı. Geçmiş modellere göre geliştirilmiş özellikleriyle Full HD ve 3.600 lümen olan EB-U50, özellikle küçük mekanlarda maksimum ürün sergilemek isteyenler için çözüm sunuyor.

Android zorunluluğu tanımayan yeni akıllı gözlük: 35E

ISE 2019’da yeniliklerini sunan Epson iddialı olduğu MOVERIO akıllı gözlük teknolojisi ile de fark yarattı. İngiltere’de yer alan National Theatre ve birçok farklı benzeri büyük kurumda kullanıcılara farklı deneyimler sunan yüksek teknolojiye sahip MOVERIO’nun son modeli 35E de ISE’de tanıtıldı. “Görüntüleyici” olarak kodlanan ürün Android teknolojisi zorunluluğuna ihtiyaç duymuyor. Kullanıcı hangi ürünü kullanıyorsa ona eşlik ederek çözüm sunuyor.

www.epson.com.tr

Etiketler: » » » »
Share
1709 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+1 = ?