logo

14 Ekim 2018

Fenomen Aktüel Dergisi, Medya Fenomenlerinin Dünyasını Anlatacak

Fenomen Aktüel Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kalay

Sosyal medyada ünlenen 50’yi aşkın fenomenin paylaşımlarının yer alacağı Fenomen Aktüel dergisi, Türk medyasına yepyeni bir soluk getirmek için yola çıktıDerginin tanıtım gecesi 13 Ekim Cumartesi günü Ramada Plaza İstanbul City Center’da gerçekleştirildi.

Fenomen Aktüel, Sosyal Medya Fenomenlerini Anlatacak

Fenomen Aktüel dergisi alışılmışın dışında konsepti ve alışılmışın dışında içeriği ile daha önce denenmemiş bir yayıncılığa imza atıyor. Yayıncı ve yatırımcı Ahmet Kalay tarafından geliştirilen konsept de sosyal medya fenomenlerinin dünyası anlatılıyor. Sosyal medya fenomenlerinin kaleme aldığı yazılar ve videolar dergi içeriğini oluşturuyor.

Şu an için aralarında Reynmen, Toşko, Ezgizem, İleyda-Tolunay ve Şahangiller gibi 50’yi aşkın sosyal medya fenomeni ile anlaşma yapan ve her geçen gün anlaşma yaptığı fenomen sayısını artıran Fenomen Aktüel, söz konusu fenomenlerin hiçbir yerde olmayan paylaşımlarını sayfalarına taşıyor.

Gecede konuşan Fenomen Aktüel Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kalay, “Hedefimiz önce Türkiye’de ardından da tüm dünyada tanınan bir dergi olmak” dedi.

Kağıt maliyetlerin arttığı böyle bir dönemde herkesin kendilerine bu yatırımın doğru olup olmadığını sorduğunu belirten Kalay, “Yatırım biraz akılcı olmak biraz da akıl dışı hareket etmek demektir. Kağıt maliyeti bu işin akıl dışı olan kısmı. Ancak başarının günü takip etmekle mümkün olduğunu bildiğimiz için bu yatırımın akıl karı olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Günü takip ettiğimiz için başarılı olacağımıza olan inancım da tam” dedi.

Kalay, Fenomen Aktüel’in kesinlikle siyasi bir kimliği olmayacağına dikkat çekerek, “Bunun yanında dergimiz, kimseye mesafeli yaklaşmayacak veya mesafeleri yakınlaştırmayacak ve ‘Ben Fenomen’im diyen herkese kapısı ardına kadar açık olacak” diye konuştu.

Dergi Önce İnternet Üzerinde Sonra Tüm Kitapçılarda Satışa Çıkacak

Öte yandan ilk sayıdan itibaren kayda değer paylaşımlar yapıp, takipçi sayısını önemli ölçüde artırarak fenomen olma yolunda ilerleyen okuyucular arasından da yeni fenomenler seçilecek ve dergi tarafından desteklenecek. Bu kişiler ileride Fenomen Aktüel yazarı da olacak.

 

 

Etiketler: »
Share
6791 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+1 = ?
#

Fenomen Aktüel Dergisi, Medya Fenomenlerinin Dünyasını Anlatacak” için 2 Yorum

  1. Mevsim çam : diyor ki:

    Fiyatı ne kadar acaba

  2. admin : diyor ki:

    Dergi üzerinde ve künyede bir fiyat yok. Sanırım tanıtım sayısı olduğu için.