logo

“Giyilebilir Teknoloji” Konseptli Defile Görücüye Çıktı

mh_fashionist

Türk tekstil sektörünün en büyük moda organizasyonlarından Fashionist 2014, 21 Kasım 2014 tarihinde başladı. Fuar öncesi 20 Kasım akşamı düzenlenen galada ünlü mankenler podyumda 2015 Türk modasının seçkin kıyafetleriyle sahne aldı. Osmanbey Tekstilci İşadamları Derneği OTİAD ve Patika Fuarcılık tarafından düzenlenen Fuar’ın gala gecesinde Ezra+Tuba’nın teknolojiyle buluşturduğu kreasyonu izleyenlerin büyük ilgisini çekti.

 Giyilebilir Teknoloji” Çok Farklı…

Dünyaca ünlü Türk tasarım markası Ezra+Tuba, modanın zarafetini teknolojiyle birleştirdikleri koleksiyonlarını ilk kez podyuma taşıdı. Fashionist Organizasyonu’nun gala gecesine magazin ve cemiyet hayatından pek çok ünlü isim de katıldı.

Intel’in laboratuvarlarında hazırlanan ve içlerine yerleştirilen çipler sayesinde ışığa ve karanlığa duyarlı kıyafetler podyumdaydı. İlginç tasarımların ilk kez sergilendiği defileye Sertap Erener, Gonca Vuslateri, Başak Sayan, Zeynep Mansur ve Eşi, Sibel Tüzün, Birce Akalay ve daha pek çok ünlü isim katıldı.

Ayrıca cemiyet dünyasından da gala defilesine Perihan Akı, Sibel İlkiz, Volkan Atik ve Arte Tahir de katıldı.

Gecenin sürprizi ise çiplere yerleştirilen yazılımlar sayesinde elbisenin üzerindeki kelebeklerin bir anda hareketlenip uçmasıydı. Büyük alkış alan “giyilebilir teknoloji”yi moda severlerle buluşturan defilenin finalinde ise tasarımcılar Ezra ve Tuba Çetin podyuma çıkarak katılımcılara teşekkür etti.

Etiketler: » »
Share
2274 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+3 = ?