logo

31 Ağustos 2015

Gizem Birimi Filminin En Yeni Tanıtım Görüntüleri

mh_gizem_birimi

Yapımcılığını Aver Prodüksiyon’un yaptığı Gizem Birimi’ne ait yeni üç adet tanıtım fragman yayınlandı. Ayrıca IMDB  üzerinden de film akredite olan Gizem Birimi’nin seyirci oylaması aktif hale getirildi.

Gizem Birimi’nin konusuna gelince, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de garip, anormal, bir o kadar da paranormal olayların sayısının artması hükümetin gözünden kaçmaz. Bu açıklanamayan olayların çözümü için İçişleri Bakanlığı’na bağlı özel bir ekip kurulmasına karar verilir, ancak ödenek sıkıntısı yüzünden ekip sadece iki kişiden oluşturulur. Bunlardan biri gözüpek ve çok tecrübeli bir dedektif olan Rüstem (Uğur Kurt), diğeri de polisliğe yanlışlık eseri KPSS sınavı sayesinde atanan yeni yetme dedektif Tarık (Avni Alp Mumcu)’dır. Bu iki dedektifin yaptıkları araştırmalar sırasında yaşadığı komik ve merak uyandıran maceralar, izleyenlerin keyifli anlar geçirmesini sağlayacak.

Gizem Birimi’nde farklı çekim teknikleri, geniş oyuncu kadrosu, enteresan mekânları ve yeni nesil görsel efektleriyle izleyicilerin dikkatini çekmeye çalıştıklarını belirten Aver Prodüksiyon, kendi çizgilerinden ayrılmadan izleyenleri şaşırtmak istiyor. Aynı ekip daha önce de Stargate Tr-1, Eksi Sıfır, Paradox ve Hedef adlı yapımlara imza atmıştı.

Gizem Birimi’nin web sayfasına www.gizembirimi.com adresinden ulaşılabilir.

https://youtu.be/fkpTZcy-56U

https://youtu.be/zBPQtzzJofs

https://youtu.be/KF8yqX-q4GE

 

Etiketler: » » » » »
Share
2771 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+6 = ?
#

Gizem Birimi Filminin En Yeni Tanıtım Görüntüleri” için 1 yorum

  1. Tarık : diyor ki:

    Garip, anormal, bir o kadar da paranormal olayların işlendiği bu filmi sabırsızlıkla bekliyoruz 🙂