logo

GoDaddy ve WooCommerce Güçlerini Birleştirdi

GoDaddy Türkiye, MENA ve Güney Afrika Kıdemli Bölge Direktörü Selina Bieber

GoDaddy, WooCommerce ile entegrasyon yaptığını açıkladı. GoDaddy, bu entegrasyon ile online varlık oluşturulması konusunda en iyi araçları sunarak WordPress kullanıcılarını destekliyor. Entegrasyon sonucunda dört adımlık kurulum sürecinin tek adıma inmesiyle WordPress kullanıcıları kısa sürede tamamen fonksiyonel bir e-ticaret web sitesi oluşturabiliyor.

Yeni “E-ticaret” planı hosting hizmetleri, WordPress, WooCommerce ve entegre uzantıları bir araya getirerek başlangıç sürecini önemli derecede basitleştiriyor ve tek adımda, otomatikleştirilmiş şekilde yapılmasını sağlıyor. Piyasadaki diğer benzer çözümlerle karşılaştırıldığında bu senkronize süreç kurulum ekranı sayısını yüzde 70 azaltıyor. Bu entegrasyon ile WordPress kullanıcıları yerleşik, kişiselleştirilebilir temalar ile e-ticaret sitelerini hızlıca kurabiliyor. E-ticaret planını tercih eden GoDaddy WordPress kullanıcıları aynı zamanda değeri 1.500 doların üzerinde olan, en iyi premium WooCommerce uzantılarına da ücretsiz erişebiliyor. GoDaddy, plan kapsamında ücretsiz SSL sertifikası sunarak da web sitesi ve ödeme koruması sunuyor.

GoDaddy Türkiye, MENA ve Güney Afrika Kıdemli Bölge Direktörü Selina Bieber “Bu WooCommerce entegrasyonu ile WordPress kullanıcıları artık tek bir kolay adımla online mağazalarını kurmaya başlayabiliyor. Girişimcileri ve küçük işletme sahiplerini destekleyen bir şirket olarak bu entegrasyon ile Türkiye’deki girişimci ve küçük işletme sahiplerinin e-ticarete girmeleri için verimli ve hızlı bir yol sunarak, işlerini genişletmelerine yardımcı oluyoruz. GoDaddy ve WooCommerce’in ortak hedefi kullanıcıların online dünyada başarılı olmasına yardımcı olmak ve WordPress kullanıcılarımıza en kolay ve basit yöntemi sunmak için WooCommerce ile birlikte çalışmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

WordPress Kurucu Ortağı, WooCommerce’in çatı şirketi Automattic’in Kurucusu ve CEO’su Matt Mullenweg “Automattic olarak ana hedefimiz internette yayıncılık ve ticareti demokratikleştirmek. WooCommerce ve GoDaddy işbirliği dünyanın dört bir yanındaki insanlara online dünyada satış yapma özgürlüğünü sunuyor” dedi.

GoDaddy, Türkiye’deki küçük işletmeler için online varlıklarını oluşturmalarını sağlayacak, kolay kullanılabilir ve uygun maliyetli dijital araçlar sunuyor. Ürün ve hizmetleri arasında alan adı kaydı ve Hazır Web Sitesi’nin (eski adıyla Web Sitesi Mimarı) yanı sıra hosting, Yönetilebilir WordPress, online güvenlik, online pazarlama ile e-posta ve Office üretkenlik araçları yer alıyor.

tr.godaddy.com

Etiketler: » » » »
Share
1834 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+10 = ?