logo

Günde 6000 Sayfa Tarama Yapar: Canon imageFORMULA ScanFront

mh_canon_imageformulascanfront400

Canon, yeni imageFORMULA ScanFront 400 modelini tanıttı. Yüksek performanslı bir bağımsız ağ tarayıcısı olan yeni model, dakikada 45, günde 6 bin sayfa tarama hızıyla bankacı ve perakendecilerin hayatını kolaylaştırıyor. Yeni model, kartvizitten kimliğe, zarf ve broşürden katlanmış belgelere kadar tarama yapabiliyor.

En talepkar ortamda bile çalışıyor

Cihaz, A5, kartvizitler ve pasaportlar dahil geniş bir medya seçeneğinin hızlı ve çok yönlü taramasını yapabiliyor. Ayrıca tarayıcının yeniden deneme ve serbest bırakma işlevlerine sahip olan ultrasonik çift besleme tespiti özelliğinin olması zarf, broşür ve katlanmış belgelerin de kolayca taranabilmesini sağlıyor.

Tarayıcının şık ve kompakt masaüstü tasarımı bu tarayıcıyı idare ofisleri veya İK departmanlarındaki ortak tarayıcı kullanımından, perakendeciler veya bankalardaki müşteri hizmet noktalarındaki bağımsız tarama işlemlerine kadar birçok farklı çalışma uygulaması için ideal bir cihaz haline getiriyor.

Dakikada 45 sayfaya kadar çıkan yüksek tarama hızları ve günde 6000 sayfa taramaya kadar çıkan 60 yapraklık güvenilir besleme mekanizmasıyla cihaz, en talepkar ortamların bile çalışma koşullarına ayak uydurabiliyor.

e-postaya direkt tarama yapıyor

Cihaz, Linux tabanlı kullanımı kolay arayüzü, parlak ve hassas 10,1 inç dokunmatik ekranı sayesinde güvenilir tarama işleminden geçmiş belgeleri eskisinden daha hızlı ve daha kolay bir şekilde oluşturabiliyor ve gönderebiliyor. İşlem yapması için PC’ye veya ek bir yazılıma ihtiyaç duymayan bu cihaz, bir ağa kolayca bağlanabiliyor ve sadece birkaç adımda e-postaya, ağ klasörlerine, FTP’ye, USB’ye, faksa veya doğrudan bir yazıcıya güvenli tarama yapabiliyor.

Belirli kullanıcılara atayabileceğiniz özelleştirilebilir iş tuşlarıyla günlük iş akışlarını daha iyi hale getirebilir ve sıkça kullandığınız işlevleri ve hedefleri kaydederek hatasız tek tuş dokunuşuyla işlem yapabilirsiniz.

Güvenlik ve entegrasyon

Yeni cihaz Canon’un etkileyici güvenlik özelliklerini temel alıyor. Kullanıcı izinleri özelliğine ek olarak cihaz ve belge düzeyinde güvenlik sağlanıyor. Bu güvenlik özellikleri aktif veya LDAP diziniyle güvenli parola girişini ve FTPS/SMTPS ve SFTP protokolüyle güvenli dosya göndermeyi içeriyor.

Her taramada özelleştirilmiş metadata indeks dosyalarının oluşturulup gönderilmesiyle belge sınıflandırması ve tarayıcının mevcut idare ofisi sistemlerine ve iş akışlarına entegrasyonu kolaylaşıyor. Ek olarak sistem entegratörlerinin yararlanabileceği, işletmelerin kendi özelleştirmelerini veya kendi ihtiyaçlarına göre hazırlattıkları tasarım uygulamalarını entegre etmelerine olarak tanıyan SDK web uygulaması da mevcut.

Canon Europe Avrupa Ürün Pazarlama Yöneticisi Tim Brosnihan “Yeni imageFORMULA ScanFront 400 tarayıcı modern çalışma ortamları için üretildi. Tarayıcının rahat kullanımının yanı sıra sahip olduğu geliştirilmiş performans özellikleri kullanıcılarına güvenilir, çok yönlü ve kaliteli tarama deneyimi sunar. Bu özel ağ tarayıcısının kompakt boyutuyla işletmeler, müşterilere daha yakın bir noktadan merkezi olarak yönetilen, güçlü bir tarama çözümüne sahip oldukları gibi ilave PC, lisanslama ve bakım masrafı olmadığından maliyetten tasarruf edebilirler” dedi.

Cihaz, tüm Canon satış ofislerinde ve Avrupa’daki seçili distribütörlerde Ekim ayı sonundan itibaren mevcut olacak.

Etiketler: » »
Share
2009 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+1 = ?