logo

Hotels.com’dan Gizli Fiyatlar Programı

mh_hotelscom_gorsel

Hotels.com, müşterilerinin daha uygun fiyatlarla otel rezervasyonu yapmalarına olanak sağlayan yeni programı Gizli Fiyatlar’ı tanıttı. Gizli Fiyatlar’da program katılımcılarını karşılaştırma sitelerinde yer almayan, avantajlı otel fiyatları bekliyor. Dünyanın en gözde destinasyonlarındaki otellerle pazarlık yapılarak belirlenen fiyatlar ve sadece üyelerin yararlanabilecekleri binlerce özel fırsatlar Gizli Fiyatlar’da sunuluyor.

Gizli Fiyatlar’dan faydalanmak için Hotels.com e-posta listesine üye olmak, Hotels.com’un ödüllü mobil rezervasyon uygulamasını indirmek ve/veya yenilenen ücretsiz Hotels.com Rewards programına kayıt olmak yeterli.

Hotels.com, sadakat programı Welcome Rewards’ı yenileyerek adını Hotels.com Rewards olarak değiştirdi. Sadakat programı üyeleri, önceden de olduğu gibi dünyadaki yaklaşık 200 bin otelde ve kısıtlama olmadan diledikleri tarihlerde, her 10 gecelik konaklamaları karşılığında bir gecelik konaklama kazanıyor. Welcome Rewards üyeleri otomatik olarak Hotels.com Rewards üyesi oluyor ve hesaplarında herhangi bir değişiklik olamadan ücretsiz konaklamalar kazanmaya devam ediyorlar. Ayrıca, yeni Gizli Fiyatlar programının da avantajlarından yararlanabiliyorlar.

Hotels.com Müşteri Pazarlama Başkan Yardımcısı Clive Peoples “Hizmetlerimizi geliştirmek için sürekli olarak ‘Nasıl fark yaratabiliriz?’ diye düşünüyor, bunları hayata geçirmek için çalışıyoruz. Gizli Fiyatlar programıyla üyelerimize, uygulamalarımızı kullananlara ve e-posta abonelerimize daha da fazla tasarruf yapma imkanı sağlarken, diğer online seyahat sitelerine kıyasla çok daha avantajlı, sürpriz fiyatlar sunuyoruz” dedi.

15 milyondan fazla üyesine “uykularında” ödül kazanma imkanı sunan Hotels.com’un sadakat programı bugüne kadar 3 milyondan fazla ücretsiz konaklama kazandırdı. Hotels.com Rewards üyeleri istedikleri zaman ödüllü Hotels.com mobil rezervasyon uygulaması veya bilgisayarları üzerinden Gizli Fiyatlar’a erişerek ücretsiz konaklama fırsatlarından yararlanabilirler. Daha fazla bilgi için hotels.com/hotelsrewards adresini ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler: » » »
Share
2790 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+1 = ?