logo

Huawei İş Ortakları İstanbul’da Buluştu

mh_huawei_eren_serce

Huawei Türkiye Enterprise Kanal ve Pazar Direktörü Eren Serçe

13 Mayıs 2015 tarihinde iş ortakları eko-sistemini geniş içerikli bir toplantıyla bir araya getiren “Huawei İş Ortakları ve Cloud Congress” etkinliği, global ofisten ve Türkiye’den Huawei yöneticilerinin performans odaklı açıklamaları ile başladı. Günün moderatörlüğünü ise tiyatro sanatçısı Mehmet Ali Erbil üstlendi.

Yeni nesil Huawei ürün ve çözümlerinin de detaylı olarak katılımcılarla paylaşıldığı etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren Huawei Orta Asya ve Kafkasya Bölgesi Enterprise Başkanı Han Aiping Türkiye pazarındaki hızlı büyümeden dolayı tüm iş ortaklarımıza içtenlikle teşekkür ederiz. Türkiye’de IT ürünlerimizle günden güne daha fazla büyüyoruz. Huawei, bugün Türkiye’nin en büyük ürün tedarikçilerinden biri haline geldi. Türkiye ofisinde insan kaynakları gücümüzü, iş ortaklarımıza daha fazla destek olmak için artırıyoruz. Geleceğe, iş ortaklarımızla birlikte bakıyoruz ve bu bakış açısıyla ilerlemeye devam edeceğiz” dedi.    

Huawei Türkiye Enterprise Ülke Direktörü Zou Siyi, Türkiye’de son dönemde gerçekleştirilen önemli projeleri hatırlatarak 13 yıldır iş yaptığımız Türkiye’de, iş ortaklarımızla çok büyük başarılara imza attık. Huawei ile birlikte çok çalışan tüm iş ortaklarımıza teşekkür ederim. Pazar lideri amiral gemisi ürünlerimizi, Cloud Engine çözümlerimizi, lider W-LAN çözümlerimizi birlikte pazara sunduk. Kamu sektörünün farklı ihtiyaçları için birçok çözüm geliştirdik ve uygulaya koyduk. Fatih Projesi, TARSEY Projesi, Eti Maden Projesi, YTÜ Süper Bilgisayar Projesi, GSM-R Projesi, Güneş Enerjisi İşbirlikleri gibi ses getiren birçok önemli işe imza attık. Akademik kurumların internet altyapıları ilgili büyük ölçekli Wi-Fi projeleri gerçekleştirdik. Medya sektöründe Doğan TV ile birlikte başaralı yüksek teknolojili bir proje hayata geçirdik. İş ortaklarımız bizlerin yanında olduğu sürece, bizler de elimizden gelen en büyük desteği kendilerine vermeye devam edeceğiz” dedi.

Huawei Global Kanal Başkanı Raymond Lou, Huawei’nin global kanal politikasını ve Türkiye’deki güncel durumunu değerlendirerek “Huawei kurumsal pazarda yakaladığı hızlı büyüme ivmesini 2015’te de sürdürüyor. Geçen yıldan bu yana gelirlerimiz 3,1 milyar dolarlık artış gösterdi. Bu gelirlerimizin yüzde 74’lük kısmını, iş ortaklarımızla olan işbirliği sonucu elde ettik. Bu yıl ise hedeflerimizi yükselterek, iş ortaklarımızdan gelen gelirlerin yüzde 78 seviyesinde olması için çalışmaya başladık. Huawei, dünya genelinde yaklaşık 6.400 iş ortağına sahip. Bu sayı sürekli olarak artıyor. İş ortaklarımızın aynı zamanda çözüm ortağı olarak konumlanmalarını çok önemsiyoruz. Biz de bu güç birleşimiyle kendimizi inovatif bir ICT servis sağlayıcısı olarak konumlandırabiliyoruz. Türkiye de bu noktada kanal yapısına odaklandığımız ilk 20 ülkeden bir tanesi. Müşterilerimizin bizi tercih etmesinin en temel nedenleri teknolojide öncülüğümüz, müşteriler için gerçekten değer yaratmak ve rakiplerimizden gerçekten farklılaşabilmemizdir” dedi.

Huawei Türkiye Enterprise Kanal ve Pazar Direktörü Eren Serçe Huawei’nin kurumsal performansına baktığımız zaman, -2011’den 2012’ye %100, 2012’den 2013’ten 2014’e %100 ve 2014’ten 2015’e %180’in üzerinde- bir büyüme gerçekleştirdiğimizi görüyoruz. Bu başarıyı iş ortaklarımızla beraber gerçekleştirdik. Bu departmanı kurduğumuzda tüm projelere sıfırdan başladık. İlk projemiz gerçekleşme aşamasına geldiğinde hiç iş ortağımız yoktu. Bugün, Türkiye’nin önde gelen iş ortakları Huawei ile çalışmayı tercih ediyor. Huawei artık her gün büyüyen bir yıldız. Kurumsal pazarda çok önemli bir alternatif oluşturduk. Üstün ürün ve çözümlerimizle ve kazan – kazan iş modellerimizle tercih edilen bir marka haline geldik. İş ortaklarımızla aramızda oluşan sinerji, olmazsa olmaz kriterlerimizden biri. Türkiye’de, birlikte büyük projelere imza attığımız 25 büyük iş ortağımız var. Huawei, Türkiye’de iş ortaklarıyla birlikte güçlenecek, iş ortakları ile birlikte başarı sağlayacaktır” dedi.

“Huawei İş Ortakları ve Cloud Congress, markanın yeni nesil ürün ve çözümlerinin de katılımcılarla paylaşılmasına sahne oldu. Huawei Global IT CTO’su Ronal Raffensperger “IT Vizyon ve Stratejisi” başlığı atında bugünün trendlerini aktarırken, Huawei Global Enterprise IP CTO’su Mark Wu ise SDN Stratejisi hakkında detaylı bilgiler verdi. Huawei Türkiye Enterprise Çözüm Satış Müdürü Cüneyt Gürses V3 Veri Depolama ürününü detaylandırırken, Huawei Türkiye Enterprise Çözüm Satış Müdürü Tolga Örtül de 802.11ac ürününün avantajlarını katılımcılara aktardı.

Stratejik Pazarlama Danışmanı Mustafa İçil’in “Dijital Çağda Yeni Türkiye ve Pazarlama Trendleri” konulu konuşmasının ardından yine İçil’in moderasyonunda “Gelecekte Büyük Veri il Başa Çıkabilmek için IT Altyapısını Nasıl Oluşturmalıyız” konulu panel gerçekleştirildi. Huawei’nin TARSEY (Tarım Sektörü Entegre Yönetim Bilgi Sistemi) projesindeki iş ortaklarının başarı hikâyeleri ile devam eden etkinlik, Huawei Türkiye Enterprise Satış Direktörü Serdar Yokuş’un konuşmasıyla son buldu.

Huawei İş Ortakları ve Cloud Congress etkinliği markanın iş ortaklarına sunulan ödüllerle son buldu. DBS, Artronic, Asay, Apro, Aktek Bilişim, Grup Eksen, Arena, Infoline, Infotürk, Innova, Bilgi Elektronik, Intron, Koçsistem, ND, Normdata, Penta, Teknotel, Sentim, Smart, SVR, Prolink, Netaş, Fourtech, Zenit, CLI Guru, Çözüm, Bilge Adam,Netcom ve Nasa” şirketleri, ödüllerini Huawei yöneticilerinden aldılar. Etkinliğin moderatörlüğünü ve sunuculuğunu üstlenen Mehmet Ali Erbil’e de Huawei’nin ses getiren akıllı telefonlarından P7 sunularak, teşekkür edildi.

Etiketler: » » » » » » » » » » »
Share
3536 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+5 = ?