logo

İnce ve Güçlü Bir Fotoğraf Makinesi: Canon PowerShot SX720 HS

mh_canon_powershot_sx720_hs

Canon, şimdiye kadar ürettiği en ince ve en güçlü fotoğraf makinesi olan PowerShot SX720 HS modelini tanıttı. PowerShot SX seyahat serisini destekleyen bu yeni model, 20,3 MP CMOS sensörü DIGIC 6 işlemci ile birleştirerek Canon’un HS sistemini güçlendiriyor. Böylelikle fotoğraf makinesi ışıklandırmanın sorun çıkarabileceği, şehirlerin sokaklarında dolanırken veya açık alandaki akşam davetlerinde yapılan çekimlerde ya da gün batımı veya gün doğumu çekimlerinde bile göz alıcı fotoğraflar ve HD videolar sunuyor.

Yüksek zum, yüksek kalite

80x ZoomPlus kapasitesiyle çok yönlü ultra geniş açılı 40x optik zum (24-960mm) özellikli bu cep boyutlu ve hafif fotoğraf makinesinin sadece 35,6mm kalınlığındaki gövdesi, ister uzak ister yakın olsun her türlü aksiyonun yakalanması için iyi bir seyahat yoldaşı haline getiriyor. Arkadaşlarınızla seyahat ederken Geliştirilmiş Zum Çerçeveleme Yardımcısı özelliği ile bir fon önünde kalabalık bir grup fotoğrafı çekin. Bu özellik karedeki kişi sayısına göre akıllı bir şekilde uzaklaştırma veya yakınlaştırma yaparak en iyi çekim kompozisyonunu oluşturur. Yeni seyahat rotanızı çizdiğinizde cihazın Akıllı Görüntü Sabitleyicisi size uyum sağlayacak ve yerin altında engebeli yollara koyulmaya karar verdiğinizde dahi size en iyi kalitede görüntülerin garantisini verecek.

Yürürken bile sarsıntısız çekim imkanı

Nefes kesici anları tek bir tuşa dokunarak MP4 formatında 60p’ye kadar hızlarla çekilmiş gerçekçi Full HD videolarla hatırlayın. Canon’un Dinamik IS özelliği Otomatik Seviyelendirme özelliği ile birleşince yürürken veya riskli açılardan yapılan çekimlerde makine sarsıntısını beş eksende düzelterek kaya gibi sabit çekimler yapmanızı sağlar. Aksiyonun bir enstantanesini yakalamak istiyorsanız Kısa Video Klip özelliğini kullanın. Ağır çekim ve iki kat hızlı oynatma dahil çeşitli oynatma seçenekleriyle dört, beş veya altı saniyelik klipler seçebilirsiniz. Daha fazla manuel kontrol sahibi olmak istiyorsanız MF Pikleme özelliğini kullanabilir, gerek fotoğraf gerekse video çekimlerinde mükemmel odaklı görüntüler elde edebilirsiniz.

Fotoğrafları albüm yapıyor

Seyahat halindeyken yaratıcı olmak Yaratıcı Çekim Modu ile kolaydır. Bu mod harekete geçirildiğinde cihaz, farklı filtreler ve efektler uygulayarak görüntünüzün otomatik olarak beş farklı versiyonunu üretir. Bu fotoğraf makinesi ayrıca Öykü Anları moduyla özel öykülerinizi unutulmaz bir video albümü halinde düzenleyebilir. Böylelikle sizin montaj yapmanıza gerek kalmadan seyahatinizi kolayca gözden geçirebilir ve paylaşabilirsiniz.

Kartpostala yeni bir boyut katın

İster Maçu Piççu’nun baş döndürücü tepelerinde trekkinge çıkın isterseniz heybetli Taj Mahal’i ziyaret edin, Dinamik NFC ve Wi-Fi sayesinde dünya harikalarını sevdiklerinizle kolayca paylaşabilirsiniz. Fotoğraf makinesine sadece dokunarak uyumlu bir akıllı telefon veya Connect Station CS100 ile eşleştirerek veya Wi-Fi Tuşuna basarak Wi-Fi işlevlerine erişerek görüntülerinizi paylaşabilir ve internet bağlantılı diğer cihazlara yedekleyebilirsiniz. Image Sync özelliğinden yararlanarak, Canon’un otomatik görüntü kaydı yapıp makinenizde boş yer açmanıza olanak tanıyan bulut tabanlı platformu irista dahil çeşitli bulut tabanlı hizmetlere kolayca yedekleme yapabilir ve galeriler oluşturarak görüntülerinizi arkadaşlarınız ve aile üyelerinizle paylaşabilirsiniz. Fotoğraf veya video çekerken bir akıllı telefon kullanarak fotoğraf makinenizle kablosuz ve uzaktan çekim de yapabilir, dolayısıyla bir mirket grubunu veya parıldayan flamingoları onları rahatsız etmeden kaydedebilirsiniz.

PowerShot SX720 HS – Temel özellikler:

– Her anı yakalayan hafif seyahat makinesi

– Mükemmel videolar için ihtiyacınız olan her şey

– Kolayca bağlanın, paylaşın ve yedekleyin

– Gece veya gündüz, size en çok gurur veren anları yakalamak için ideal

– İsterseniz basit isterseniz geliştirilmiş bir makine olarak kullanın

www.canon-europe.com

Etiketler: » »
Share
2387 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+9 = ?