logo

ininal, Visa İle Uzun Vadeli İş Ortaklığı Yaptı

Visa Türkiye Genel Müdürü Merve Tezel, ininal CEO’su Ömer Suner

ininal, yenilenen dünyasında Dijital Ödemeler Sektörü’nde Visa ile uzun vadeli bir iş ortaklığına imza attı. 3 milyonu aşkın kullanıcısı olan ininal, Visa işbirliği ile yepyeni bir kimlikle kullanıcılarının karşısına çıkıyor. İddialı bir tasarımla yenilenen ininal ön ödemeli kartlar, dünyanın her yerinde Visa logolu alışveriş sitelerinde, POS ve ATM’lerde kullanılabilecek. Yapılan işbirliğiyle, Türkiye’nin en rahat erişilebilir ve kolay kullanılabilir finansal aracı ininal, Visa güvencesiyle sunulmaya başlandı.

Bu ortaklıkla eşzamanlı olarak, ininal kullanıcılarının merakla beklediği nakit çekim özelliği geliştirildi. Böylece, 15 binden fazla noktadan (D&R, KİM Market, Migros, Pratik İşlem, PTT iş yerleri, Şok Market, Teknosa ve Vatan Bilgisayar) temin edilebilen ininal Kart ile, ATM’lerden 7/24 nakit çekilebilecek.

ininal’ın yenilenen tasarımı ile gençlerin ilk finansal ürünü olmaya devam edececeğini belirten ininal CEO’su Ömer SunerYedi yıl önce ön ödemeli kartlarla başladığımız yolculuğumuzda, bugün Visa ile hayata geçirdiğimiz işbirliği kapsamında kullanıcılarımıza sunduğumuz ürünün yeteneklerini geliştirirken, temel finansal servisleri herkes için daha erişilebilir kılan bir platform haline geldik. İşbirliğimiz ile eş zamanlı, kurulduğumuz günden bu yana kullanıcılarımızın beklediği nakit çekim özelliğimizi hayata geçirdik ve Türkiye’nin en rahat erişilebilir ve kolay kullanılabilir finansal aracını kendi BIN’imiz (üyeliğimiz) üzerinden Visa güvencesiyle sunmaya başladık. Bu yılın ilk çeyreğinde ininal Cüzdan üzerinden fatura ödeme hizmetini hayata geçirmiştik, önümüzdeki dönemde ise sunduğumuz temel bankacılık servislerini çeşitlendirip 7/24 para transferini de ürün yeteneklerimize ekleyeceğiz. Bu işbirliğiyle birlikte, 2019 yıl sonuna kadar 5 milyon kart ve 2 milyon aktif kullanıcıya ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

İnovasyonu tüm işlerinin merkezine koyarak çalıştıklarını belirten Visa Türkiye Genel Müdürü Merve Tezel “Alışverişin ve ödemelerin gitgide dijitalleştiği bir dönemde finansal sistem ile tanışmamış kitlelerin elektronik dünyaya erişimini sağlamak ticaretin gelişimi için son derece önemli. Dolaşımdaki 3 milyon kartı ile ininal, ulaştığı ölçek sayesinde pek çok gencin ilk finansal ürünü konumunda. Dolayısıyla Visa logolu ininal Kart’lar dijitalleşen ekonomiye erişim bakımından bizim için de çok değerli. Uzun soluklu bu işbirliğimiz süresince ininal Kart’ların Visa API’leri ile yeni özelliklerle donatılacağına ve birlikte imza atacağımız projelerin ortak vizyonumuz olan finansal okuryazarlık ve erişim konusunda fark yaratacağına inanıyorum” dedi.

www.ininal.com

Etiketler: » » »
Share
2125 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+8 = ?