logo

İstanbul Marriott Hotel Şişli’de Japon Yemekleri Festivali

mh_marriot_hotel_japon_festivali

Aşçılık kariyerine 26 yıl önce Miyako Hotel Osaka’da başlayan Ryoji Kikukawa, gerçek bir teppanyaki ustası. Japon mutfağının sembolleşen lezzetleri Tempura ve Sushi alanında da oldukça başarılı olan deneyimli şef, kültürünü temsil eden yemekleri hem geleneksel reçetelerine sadık kalarak, hem de kendi özgün üslubunu yansıtarak yorumluyor. 2015’ten bu yana Osaka Marriott Miyako Hotel’in konsept restoranı Restaurant ZK’da misafirlerini gurme tatlarla buluşturan yetenekli şef Eylül ayında İstanbul Marriott Hotel Şişli’de gerçek Japon mutfağınının meraklılarını bekliyor.

22-28 Eylül 2016 tarihleri boyunca Ryoji Kikukawa önderliğinde My Bar’da gerçekleşecek olan Japon Yemekleri Festivali kapsamında misafirler tecrübeli aşçıdan tattıkları lezzetlerin hikayesini de dinleyerek gerçek bir gastronomik deneyim yaşayacaklar.

Tempura, Noodle, Miso Soup, Sushi, Sashimi gibi sembol tatların çok çeşitli malzemeler ve birbirinden farklı ve özel yorumlarla hazırlanacağı Japon Yemekleri etkinliğinde bu kültürün tanıdık olduğumuz lezzetlerinin dışında ayrıca Japon mutfağının lokal ve daha az bilinen tatları da misafirlerin beğenisine sunulacak.

Etiketler: » » » » » »
Share
4168 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+4 = ?