logo

22 Kasım 2023

İstanbul’da ‘International Fashion Festival’ Rüzgarı Esti

Moda dünyasının önde gelen isimlerinden İtalyan Wild&West Jeans markasının sahibi ve International Best Model & Fashion Week organizatörü Rosario Stagno, geçtiğimiz günlerde İstanbul’da ilk kez gerçekleşen ‘International İstanbul Fashion Festival’ adı altında büyük bir moda etkinliği düzenledi.

Geçtiğimiz hafta Casa Botter’de basın toplantısı gerçekleşen, “International Fashion Festival” 18 Kasım’da düzenlenen açılış kokteyli sonrasında başladı. Festival kapsamındaki defilenin sunuculuğunu, geleneği bozmadan yedi yıldır sürdüren Rosario Stagno üstlenirken. Bloomberg TV / HT Life sunucusu Ece Saruhan ise etkinlikte kendisine eşlik etti. Defilenin açılışını, Andrea Bocelli gibi isimlerle sahne almış dünyaca ünlü İtalyan opera sanatçısı Eden Loren muhteşem sesi ile başladı.

Açılış konuşmasında İstanbul Belediye Başkanı Sn.İmamoğlu’nun şahsında tüm ekibine teşekkür eden Rosario Stagno ayrıca tüm destek veren kişi ve kuruluşlara da tek tek teşekkür etti.

Defilede yer alan tasarımcılar, izleyenler tarafından büyük ilgi gördü. Tasarımcılara kendi bölümleri sonunda plaketleri takdim edildi. Festivalin kapanışında ise Grammy ödüllü Amerikalı sanatçı Maya Azucena sahne aldı.

Etiketler: » »
Share
430 Kez Görüntülendi.