logo

iWallet, Kullanıcılarına Ayrıcalıklı Fırsatlar Sunuyor

iWallet Harun Soylu

Maaş dışı ödeneklerin, tek dijital cüzdan üzerinden yönetilmesini sağlayan ve bu yöntem sayesinde hayatlara kolaylık katan iWallet, çalışanlara 20 binin üzerinde online ve fiziksel mağazada alışveriş imkânı sunuyor.

200 bin üzerinde kullanıcıya ulaşan iWallet, Türkiye’nin 81 ilinde hizmet vererek fark yaratmaya devam ediyor.

iWallet İle Ayrıcalıklı Fırsatlar

iWallet’ın hem kullanıcılar hem de şirketler için faydaları da azımsanmayacak kadar çok. Kullanıcılar için çalışanlarına, üyelerine ve bayilere özel marka fırsatları sunan iWallet, kurumsal ödeme veya bireysel kredi kartıyla anında yükleme ve kullanım olanağı da sağlıyor.

Çalışan, üye ve bayi aidiyeti sunan iWallet’ın ticari faydaları arasında kurumlara özel platform yönetimi ve kurum dışı bütçe ile de sadakat uygulaması yer alıyor.

İhtiyaca göre çalışan ödüllendirme ve özlük haklarına ilişkin yardımlar arasında, giyim, akaryakıt, market, kitap, teknoloji ve dijital platform üyelikleri gibi seçenekler sunan iWallet, esnek yan haklarla fark yaratıyor.

iWallet Sadakat Platformu: iClub

Çalışanların ve bayilerin özel hissedeceği iWallet Sadakat Platformu iClub, 1000’lerce perakende noktasında avantajlı alışveriş imkânı sunuyor. Özel platform desteği sunan iWallet sayesinde e-ticaret markaları ile 500 bin ürün online şekilde satın alınabiliyor.

Nakit ile eşdeğer alışveriş sunan sistemde, üye işyerlerindeki indirim ve kampanyaların tamamından yararlanılabiliniyor. Aynı zamanda değer kaybı da yaşanmıyor. Bu özel sistemde mobil uygulama olan iWallet ile kartlı veya dijital alışveriş yapma imkânı da sağlanıyor.

Yardımlar Tek Kartta: iPrize Hediye Kartı

iWallet uygulamasını diğerlerinden ayıran iPrize kartıyla yardımlarınız tek bir kartta toplanıyor. Türkiye’nin en iyi müşteri deneyimi ve yaygın kullanım ağına sahip kurumsal ve bireysel hediye kartı iWallet iPrize ile çalışanlarınızı ve ihtiyaç sahiplerini mutlu edebilirsiniz.

Çalışanlarınıza veya yardıma ihtiyacı olanlara Ramazan ayında, yılbaşında, özel günlerde, doğum günlerinde marketten giyime, akaryakıttan teknolojiye birçok kategoride iWallet iPrize kartıyla destek olabilirsiniz.

iPrize ürünü, çalışanlarını ödüllendiren şirketler, sosyal yardım veren kurum ve kuruluşlar, bayi teşkilatlarını ödüllendirmek isteyen firmalar için muhasebesel ve operasyonel kolaylıklar sunarak, kullanıcılara esnek seçim imkanı sağlıyor.

Tek Uygulamayla Her Markada Ödeme

iWallet mobil uygulaması sayesinde bakiye harcamalarından son işlemlere, harcama noktalarından bireysel yüklemeye, harcama güvenliği ve SMS doğrulamaya kadar birçok işlem kolayca hallediliyor.

Adım adım mobil ödeme şöyle yapılıyor

iWallet mobil uygulaması açılır. Mobil ödeme butonuna basılarak marka seçilir. Çıkan qr kasada okutulur ve ödeme işlemi tamamlanır.

Adım adım dijital kodla ödeme ise şu şekilde gerçekleştiriliyor

iWallet mobil uygulaması açılır. Mobil ödeme butonuna basılarak marka seçilir, harcama kodu al butonuna basılır ve ardından istenilen kod miktarı girilir.

Son ekranda onaylanan dijital kodlar kayıtlı cep telefonunuza SMS olarak gönderilir. Mağazalarda ödeme esnasında kasa görevlisi ile kodu paylaşarak ödeme işlemini tamamlayabilirsiniz.

Güçlü Referanslar, Başarılı İş Ortakları

iWallet kurulduğu 2018 senesinden bugüne T.C Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi, Sahibinden.Com, H&M, Yemeksepeti, Albaraka ve Oyak Grup gibi güçlü işbirliklerine imza attı ve 2022 senesinde iş ortaklarından aldığı güç ile büyüme hedefinde yoluna devam ediyor.

iWallet uygulaması AppStore ve GooglePlay’den ücretsiz olarak indirilebilir. Ayrıca kurumsal müşteriler için web sitemizdeki irtibat bilgilerimizden bizlere ulaşabilirsiniz.

Etiketler: » »
Share
1535 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+2 = ?