logo

Jurassic World Filminde Global Bir İşbirliği

mh_samsung_jurassic_world

Samsung Electronics, Steven Speilberg’in ses getiren yapımı Jurassic Park serisinin uzun zamandır beklenen son filmi Jurassic World ile gerçekleştirdiği küresel işbirliğini duyurdu. Epik macera-aksiyon serisinin son filmi tüm dünya ile birlikte Türkiye’de de 12 Haziran 2015 tarihinde vizyona girdi.

Samsung Electronics Türkiye Tüketici Elektroniği Direktörü Hüseyin Erel “Universal Pictures ile kurulan iş birliği bizim için yenilikçi teknolojimizi ortaya koyabileceğimiz çok özel bir fırsat. Bu işbirliği, yılın en önemli filmlerinden biriyle bağlantılı olması ayrıca gurur verici. Samsung’un SUHD televizyonunda da izlenen özel Jurassic World klibinde daha önce görülmemiş nitelikte gerçeğe yakın bir görüntü kalitesi var. Nefes kesici bu renk ve ayrıntı bütünlüğü izleyenleri öylesine içine çekiyor ki kendilerini aksiyonun içinde, onun bir parçası gibi hissediyorlar” dedi.

Filmin yapımcısı Frank Marshall Samsung bizim hikâyemizin bir parçası. Bu filmdeki vizyonumuz gereği eğlence parkının mümkün olduğunca gerçek hissi vermesini ve izleyenlerin bu deneyimin bir parçası olduklarını hissetmelerini sağlamaya çalıştık. Böylesi bir gerçeklik hissi anlatılan hikâyeye çok şey katıyordedi.

Jurassic World filmindeki Samsung İnovasyon Merkezi’nde ziyaretçiler için ileri teknoloji ürünü olan etkileşimli uygulamalar sergileniyor. Merkezde ziyaretçilerin sanal dinozorlarla etkileşime girebilecekleri ve park hakkında bilgi edinebilecekleri UHD televizyonlar da dahil olmak üzere Samsung’un son teknoloji ile tasarlanan yenilikçi ekranları yer alıyor.

Samsung SUHD TV’ler yepyeni bir görüntü teknolojisi sayesinde görüntü kalitesini bambaşka bir düzeye taşıyor. Enerji tasarrufu sağlayan yarı iletken nano-kristallerle çalışan bu teknolojiyle rakipsiz renk doğruluğu ve kontrast elde edilirken konvansiyonel televizyonlardan iki buçuk kat daha fazla parlaklık sunuluyor.

www.jurassicworldfilmi.com.tr

Etiketler: » » » » » »
Share
2150 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+5 = ?