logo

“Kadının Sanata Yansıması” Sergisi Ziyarete Açıldı

Piece of Art News, Vesaire Sanat Galerisi ve Nişantaşı Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Göknur Akçadağ’ın Proje Koordinatörlüğünde organize edilen Kadının Sanata Yansıması” isimli karma resim sergisi 8 – 12 Mart 2019 tarihleri arasında Nişantaşı Üniversitesi 1453 NEOTECH Kampüsü Fuaye Alanı’nda ziyaret edilebilir.

8 Mart’ta düzenlenen kokteyl ile açılan sergide Tomur Atagök, Akın Ekici, Dilşad Atasoy, Fazilet Kendirci, Günsu Saraçoğlu, Hülya Küpçüoğlu, Kadir Öztoprak, Musa Güney, Nezihe Gökçe, Serdal Kesgin, Seren Ceren Asyalı’nın eserleri yer alıyor.

Açılış törenine serginin onur sanatçısı Prof. Dr. Tomur Atagök, sergide eserleriyle yer alan sanatçılar ve kalabalık bir sanatsever topluluğu katıldı. Nişantaşı Üniversitesi Rektörü Esra Hatipoğlu’nun ve Prof.Dr. Tomur Atagök’ün 8 Mart Kadınlar Günü’nün önemini vurgulayan kısa konuşmasının ardından, Hatipoğlu kadına yönelik projelere öncülük etmiş olmasından dolayı Prof.Dr. Tomur Atagök’e yaşam boyu onur ödülü ve katılan sanatçılara da plaketlerini takdim etti.

Sergi açılışının ardından Sirene-Acapella Çok Sesli Kadın Korosu, müzik dinletisi gerçekleştirildi.

Sergideki eserlerin satışından elde edilen gelirin bir bölümünün Nişantaşı Üniversitesi’nde burslu okuyan öğrencilere destek olarak aktarılacağı açıklandı.

Adres: Maslak Mah. Taşyoncası Sk. No:1 V ve 1Y    Sarıyer – İstanbul

Etiketler: » » » » » »
Share
2228 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+8 = ?