logo

KPMG Türkiye Mobil Uygulaması Hazır !

mh_kpmg

KPMG Türkiye, yeni iletişim platformu “KPMG Türkiye Mobil Uygulaması”nı kullanıcıları ile buluşturuyor. Sektörde birçok ilke imza atan uygulama, bilginin kolay ulaşılabilir olması anlayışından yola çıkarak hazırladı. Uygulamanın en önemli özelliği ise “menü kullanım kolaylığı” ile kullanıcıların aldıkları bildirimleri ilgilendikleri alanlara göre diledikleri gibi sınırlayabilmeleri.

Profesyonellerin yeni adresi olmayı hedefleyen KPMG Türkiye mobil uygulaması, rakiplerinden zengin içeriği ile ayrışıyor. Denetim, vergi ve danışmanlık gündemine ait bilgilendirmelere, KPMG’nin yüzlerce sektörel yayınlarına, KPMG Gündem dergisine, KPMG Blog ve KPMG Vergi Blog içeriklerine kolay erişimin sağlanacağı uygulama, App Store ve Google Play Store’dan ücretsiz olarak indirilebilecek.

Ayrıca KPMG Türkiye Mobil Uygulamasının çalışanlar için büyük kolaylıklar sunan birçok özelliği bulunuyor. Kıdem ihbar tazminatından, maaş hesaplamalarına kadar birçok işlemin cepten yapılabildiği uygulamada, çalışanlar ilgilendikleri eğitimlere ceplerinden kayıt yaptırabiliyor. İş ilanları ve kariyer planlamalarına dair görüşler ise KPMG Türkiye’de çalışmak isteyenler için yönlendirici bilgiler içeriyor.

www.kpmg.com.tr

Etiketler: » » » » »
Share
2537 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+6 = ?