logo

Logitech Pebble Kablosuz Mouse M350 Satışa Çıktı

Logitech, şık, rahat, sessiz ve güvenilir bir Logitech mouse’unun tüm temel bileşenlerini içeren kablosuz bir model olan Logitech Pebble M350’nin satışa çıktığını duyurdu. Üç renk seçeneği bulunan mouse, ince ve portatif tasarımıyla elde sanki bir “pebble” (çakıl taşı) tutuyormuşcasına bir his veriyor.

Logitech Türkiye Ülke Müdürü Mustafa Uyar “Teknolojik cihazlarınız harika çalışmalı, harika hissettirmeli ve harika görünmeli. Logitech Pebble M350, her nerede kullanmak istiyorsanız buna uyum sağlayacak şekilde basit, rahat ve kendi stilinize uyacak şekilde tasarlandı” dedi.

Mouse, minimalist ve taşınabilir bir tasarımla, beyaz, gül ve grafit renklerinde kullanıcılarla buluşurken, bilgisayar her nerede kullanılırsa kullanılsın ultra sessiz bir deneyim vadediyor. Mouse, geleneksel “tıklama” hissini verirken aynı zamanda gürültüyü yüzde 90’dan fazla azaltıyor. Geniş lastik kaydırma tekerleği dahi sessizce kayıyor.

Çift bağlantı seçeneği sayesinde kullanıcılar Bluetooth veya ürünle birlikte gelen Logitech USB alıcısıyla bağlanmayı tercih edebiliyor. Mouse, Logitech’in yüksek hassasiyetli optik takip teknolojisiyle hemen hemen her yüzeyde çalışabiliyor.

Tek bir AA pille çalışan mouse’da kullanılmadığında pil tasarrufu moduna geçen otomatik uyku özelliği ve 18 aylık bir pil ömrü bulunuyor.

www.logitech.com

Etiketler: » »
Share
2143 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+7 = ?