logo

Logitech, Rally ve RightSense’i Tanıttı

Logitech, stüdyo kalitesinde görüntü ve ses berraklığı sunan, toplantı alanına özel olarak uyarlanabilen birinci sınıf modüler konferans sistemi Logitech Rally’yi ve video konferans çözümleri için akıllı yazılım paketi RightSense teknolojisini duyurdu. Ultra HD 4K video, modüler ses bileşenleri ve üstün yönlendirme özelliklerine sahip Rally, modüler tasarımıyla, konferans ve toplantı salonları, sınıflar ve geniş toplantı alanları için ideal bir konferans ortamı sunuyor. Logitech RightSense ise etkin konferans deneyimi için ışık, renk, ses ve kamera kontrolünü otomatik hale getirerek daha doğal ve ilgi çekici bir video konferans deneyimi vaat ediyor. Yazılım, Rally’nin de içinde bulunduğu Logitech’in en gelişmiş video konferans cihazlarıyla uyumlu çalışarak daha verimli toplantılar gerçekleştirilmesini sağlıyor.

Rally, geleneksel video konferans sistemlerinden farklı olarak mikrofon ve hoparlörleri ayırıyor. Ekranın yanına takılan hoparlörler ve bağımsız mikrofonlar sayesinde daha iyi bir video-ses senkronizasyonu sunulurken, en uzakta oturan katılımcıların sesleri dahi kolaylıkla duyulabiliyor. Ürün, odadaki her konuşmacıyı aynı kareye alabilmek için 4K optik ve akıllı yönlendirme özellikleri içeriyor. Bağımsız mikrofonları ile üstün ses deneyimi sağlayan, gürültü ve yankıyı daha etkili bir şekilde bastıran Rally, ön tarafındaki hoparlörlerle masaüstü hoparlörlerden daha zengin ses deneyimi sunuyor.

Logitech RightSense, üç otomasyon teknolojisinden oluşuyor. RightSight kamera kontrolü sistemi, kullanıcıların kamera açısını manuel olarak ayarlamasına gerek olmadan odadaki toplantı katılımcılarını otomatik olarak odaklayabiliyor. RightLight, yüzü ön plana çıkarmak ve loş veya arkadan aydınlatmalı koşullarda bile doğal görünümlü ten tonları oluşturmak için ışık dengesini ve rengi optimize ediyor. RightSound ise arka plandaki gürültüyü ve yankı seslerini önlüyor ve aktif hoparlörlere odaklanarak ses netliğini artırıyor.

Rally’nin kullanışlı tasarlanmış kabloları, ses ve görüntü profesyonellerine alternatif kurulum imkânları sunarak tam entegrasyon sağlıyor. Kaliteli malzemeler, modern kablolar ve şık endüstriyel tasarım ile birleşen ürün, Microsoft Skype for Business, Microsoft Teams, Google Hangouts Meet, Zoom, BlueJeans gibi video konferans hizmetleriyle ile uyumlu olarak çalışabiliyor.

Logitech Rally gibi yüksek kaliteli bir video ve ses sisteminin sadece birkaç yıl önce, kolaylıkla beş haneli bir yatırıma dönüşebileceğini belirten Logitech Video Birlikteliği Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Scott Wharton “Rally ürün portföyüyle müşteriler artık diğer üst düzey sistemlerden daha düşük bir fiyata USB bağlantılı görsel ve işitsel çözümler için çıtayı yükselten birinci sınıf modüler bir sisteme kavuşuyor” dedi.

Amaçlarının, uzaktan kumandalarla uğraşma ihtiyacını ortadan kaldırmak, odadaki aydınlatmayı ayarlamak, mikrofon ve hoparlörlerin yerini değiştirmek olduğunu belirten Logitech Video Konferans Sistemleri Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Scott Wharton “Logitech RightSense teknolojileriyle, daha önce görülmemiş ses ve video performansıyla akıllı bir kullanıcı deneyimi elde edilebiliyor. Artık masanın uzak köşesindeki katılımcıları düşünmeden hızlıca toplantıya başlayabilirsiniz” dedi.

www.logitech.com

Etiketler: » » »
Share
2186 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+6 = ?