logo

Logitech, Yeni Oyun Mouse’u G302 Daedalus Prime MOBA’yı Tanıttı

mh_logitech_mouse

Logitech, en yeni gaming mouse’u Logitech G302 Daedalus Prime MOBA’yı tanıttı. Dünyanın dört bir yanında Team SoloMid, Cloud9, CJ Entus Frost, CJ Entus Blaze ve Invictus Gaming gibi profesyonel MOBA oyuncuları tarafından da test edilen cihaz, en üst aşamadaki profesyonel eSpor oyunlarının zorlu şartları için özel olarak tasarlandı. Cihazın özel metal yaylı tuşu ile germe sistemi, tıklama işlevini geliştiriyor ve bu sayede oyunlarda daha hızlı ve hatasız olma özelliği sunuyor.

Cihazı dünyanın en iyi eSpor oyuncularını ihtiyaç duydukları performansla buluşturmak için tasarladıklarını söyleyen Logitech Türkiye Pazarlama Müdürü Selver Yıldız “G302, oyunculara kazanabilmeleri için yardımcı olacak ürünler tasarlayarak bilimi en üst seviyeye taşıma konusunda süregelen taahhüdümüzü yansıtıyor. Mouse’un tuşları, şekli ve ağırlığı, hızlı ve duyarlı sağ-sol tıklama tuşları ile eşsiz bir şekilde profesyonel MOBA oyuncularının taleplerine cevap verecek şekilde tasarlandı. G302 konforu ve dayanıklılığı, varolan en gelişmiş teknolojiyle birleştirerek MOBA oyun platformu için tasarlanmış en iyi mouse olma özelliğini taşıyor. En yüksek seviye oyunlardaki tüm zorluklara direniyor ve özellikle galibiyetin veya malubiyetin milisaniyeler ile belirlendiği en kritik durumlarda hızlı tıklama ve doğru zamanlama özelliğiyle müthiş bir oyun keyfi sunuyor” dedi.

Cihaz, aynı zamanda el hareketlerini ekrandaki aksiyonlara en doğru şekilde yansıtabilmek için özel lens tasarımı, aydınlatma geometrisi ve algoritmaları birleştiren Logitech’in Delta Zero sensör teknolojisini de sunuyor.

Cihazın çok hafif ve duyarlı olduğunu, hızlı tuşları kusursuz hareket özelliği sunduğunu söyleyen SoloMid takımından Jason “WildTurtle” Tran “Takımımın kazanması için gerçekten ihtiyacım olan şey G302” dedi.

Yüksek Hızlı Tıklama için Tasarlandı

Cihazın metal yaylı germe sistemi, sağ ve sol tıklamaların daha hızlı ve doğru işlev görmesi için ayarlanmıştır. Mükemmel oyun keyfinin yanı sıra tuşları saniyede 5 tıklamayı kaydedebilen cihaz, önemli oyunlarda mağlubiyet ve galibiyet için fark yaratan seri ateş etme tıklamalarıyla başa çıkmayı garanti ediyor.

Kişiselleştirilebilir Ayarlar

Cihaz, altı adet programlanabilir tuşu ile oyun deneyiminizi kişiselleştirmenizi sağlıyor. Programlanabilir tuşlar sayesinde kısa yol tuşlarından karmaşık makrolara kadar her şeyi yapabilirsiniz. Mükemmel sonuçlara direkt kutudan çıkan standart konfigürasyon ile ulaşabilir veya Logitech Gaming Software kullanarak tuşlara herhangi bir oyun komutu veya çoklu komut makrosu atayabilirsiniz. Cihazın sunduğu hızlıca erişilebilen dört DPI ayarı ile mükemmel pikselde hedefleme için kolayca vites küçültebilir veya yüksek hızlı navigasyon için vites yükseltebilirsiniz.

 Hafif ve Dayanıklı Tasarım

Hafif tasarımıyla dikkat çeken cihazın çok düşük sürtünmeli ayağı ve ultra dayanıklı birincil tuşları, eSpor oyuncuları tarafından iki yıl boyunca günde 15 saat kadar oynanarak test edildi. 20 milyon tıklamaya dayanıklı cihazın savaşlarda sizi kurtarabileceğinin güvencesiyle rahatça oyun oynayabilirsiniz.

Cihaz, Türkiye’de Aralık 2014 itibarıyla 149 TL (KDV Dahil) tavsiye edilen perakende fiyatıyla satışa sunulacak.

 www.logitech.com 

Etiketler: » »
Share
1930 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+5 = ?