logo

Logitech’in Konferans Kamerası ConferenceCam Connect Türkiye’de

mh_logitech_kamera

Logitech’in küçük ve orta büyüklükteki toplantı odaları için tasarlanmış taşınabilir yeni video konferans kamerası Logitech ConferenceCam Connect, artık Türkiye’de. USB bağlantısı ile kolayca PC, MAC ve Chromebook’a bağlanabilen cihaz, video konferans yazılımı bulunan tüm bilgisayarlar ile çalışabiliyor ve rahatlıkça odadan odaya taşınabiliyor.

Günümüzde firmaların eskiye nazaran daha fazla işbirliği içerisinde çalıştığını belirten Logitech Türkiye Pazarlama Müdürü Selver Yıldız “Logitech ConferenceCam Connect, her büyüklükte işyerine gerek müşterileriyle, gerek bayileriyle ve gerekse uzakta bulunan çalışanlarıyla dilediği yerden ve dilediği zaman kolaylıkla bağlantı kurma imkanı sunuyor. Logitech olarak amacımız, günümüzde video konferans sistemi bulunmayan işyeri kalmaması” dedi.

Cihaz, PC ve Mac Miracast aracılığıyla video konferanslar için mobil bağlantı uyumluluğu sağlıyor. Windows ve Android kullanıcıları cihaz ile kablosuz olarak sunumlarına elektronik tablo programlarına bağlanabiliyor. Video ve internet bağlantıları mobil cihazlarla HDMI ile TV ekranına aktarılabiliyor.

Cihaz, keskin çözünülürlüğü, 4x dijital Full HD zoom ve ZEISS cam lenslere sahip otofocus özelliği sayesinde net görüş sunuyor ve 90 derecelik açısı ile odadaki tüm nesneleri ve kişileri görüntüleyebiliyor. Bluetooth kablosuz teknolojisi, yakın alan iletişimi ve bir USB portu gibi özellikleri hem mobil, hem de USB sesi destekler. 360 derece ses sistemi, akustik yankı ve gürültü önleme teknolojisi ile 4 metreye kadar çift yönlü ses iletişimi sağlar.

Tam şarj edilmiş pili ile üç saate kadar aralıksız video konferans ve 15 saate kadar da telekonferans yapma imkanı sunan cihazın LED göstergesi kullanım esnasındaki pil seviyesini gösterir. Microsoft Lync 2013, Cisco Jabber ve WebEx ile uyumlu ve Skype onaylı cihaz ile kullanıcılar diledikleri zaman ve diledikleri yerde video konferas yapabilirler.

Cihazın tavsiye edilen Türkiye satış fiyatı 779 $+KDV

Etiketler: » »
Share
2130 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+9 = ?