logo

Lujo Hotel, Bodrum’a Yeni Bir Soluk Getirecek

170 milyon dolarlık bir yatırımla kapılarını Nisan ayında açmayı planlayan Lujo Hotel, farklılaşan konseptleri ile Bodrum ve Türk turizminde ön plana çıkmayı hedefliyor. 90 dönüm arazi üzerinde kurulan 20’den fazla oda tipine sahip Lujo, güzel mimarisinin ve büyüklüğünün yanı sıra “ART” ve “JOY” konsepti ve “À la Carte All Inclusive” sistemi ile Bodrum’un en dikkat çekici oteli haline gelecek.

Lujo Hotel Bodrum Tatili Yeniden Tanımlıyor

Lujo yatırımı yapılırken Bodrum seyahatini başkalaştırmak adına her bir detay ayrı ayrı düşünüldü. Lujo Hotel Genel Müdürü Önder Körük Yatırımdaki amacımız Bodrum seyahatini alışılmışın dışına taşımak, o yüzden tüm detaylarda farklılığa öncelik verdik. Örneğin Lujo içerisinde yer alacak sosyal alanlar ve hem yetişkinlere hem de gençlere hitap eden atölye çalışmalarımız ile yaz tatilini anlatılacak bir hikayeye dönüştüreceğiz” diyerek bir otelden çok daha fazlasını sunacaklarını ifade etti.

Harika bir doğanın içinde, Güvercinlik Koyu’nda konumlanan Lujo, doğaya olan saygısını otelin her köşesine yansıtıyor. Tamamen geri dönüşümlü ürünler ile hazırlanan tasarımlar, doğanın izinde aksesuarlar, enerji tasarruflu aydınlatmalar, çevre dostu temizlik ürünleri ve organik mutfağı ile doğanın gücünden ilham alarak hizmet vermeye özen gösteriyor.

Lujo’ da Otel Odalarının İç Tasarımı da Çok Büyük Önem Taşıyor!

2018 tatil trendleri otel odasında geçirilen vaktin daha değerli hale geldiğini vurgular nitelikte. Yeniliklerin ve tatil trendlerinin bilincinde olan Lujo’da Deluxe odalar, Laguna odalar, villalar, özel konseptli Forest odalar olmak üzere 20’den fazla oda tipi yer alıyor. Bodrum Güvercinlik’te 90 dönüm arazi üzerine kurulu olan Lujo, inşaatı, mimarisi, dekorasyonu ve çevre dostu özelliği ile de dikkat çekiyor.

Ege Bölgesi’nde Bir İlk! Bodrum’a pozitif değer katan Lujo’ da “All Inclusive” dönüştürülüyor ve “À La Carte All Inclusive” sistemi ile yiyecek & içecek dünyası yeniden ele alıyor.

Lujo, Ege Bölgesi’nde daha önce hiçbir otelde uygulanmamış À la Carte All Inclusive sistemi ile ilkleri yaşatıyor. Bodrum’un Türkiye’nin en lüks lokasyonu olduğunu ve bu sisteme ihtiyacı olduğunu söyleyen Önder Körük, À la Carte All Inclusive sistemi hakkındaki Misafirlerimize 24 saat boyunca damak zevkine uygun lezzetlerin istenilen anda sunulduğu ve tadılan her şeyin yüksek kalite standartlarında olduğu bir sistem ile hizmet vererek farkımızı ortaya koyacağız” dedi.

Golf ve Sağlık Turizmi İçin İleriye Dönük Yatırım

Yaz aylarında hizmet veren Lujo, ilerleyen yıllarda golf ve sağlık turizmi ile bahar aylarını besleyecek bir talep oluşturmayı ve sezonu esnetmeyi planlıyor. Lujo içerisinde yer alan 1000m2’lik, 3’e bölünebilen bir ana toplantı salonu ve farklı ölçülerde 7 ayrı küçük salonu ile gelecek dönemlerde üst düzey lansmanlar ve şirket toplantılarında hem yurt içi hem de yurt dışı pazarında talep edilen olmayı hedefliyor.

2018 Turizm Trendleri

Trendleri takip eden Lujo’nun misafirlere her zaman yenilikleri yaşatacak bir otel olacağını söyleyen Körük, turizmdeki yeni trendlerden bahsederken “2018’de turizmin öncelikli üçlüsü deniz, kum ve güneşe ek olarak çevre, eğitim, eğlence ve deneyim kavramları da keyifli bir tatilin temel taşları haline geliyor. Kendi içerisinde birçok olguyu içeren bu kavramlar müşteri algısında tüm turizm segmentlerinde daha da fazla ön plana çıkacak. Personel eğitimleri çoğalacak, yerel üreticilerden alınan içerikler sofralara şık sunumları ile taşınacak. Sağlıklı yaşam ve fit trendinin getirileri olarak işlenmiş gıdalar menülerden çıkarılacak, tesislerde spor alanlarına daha çok yer verilecek. Performans alanları oluşturarak sanata verilen önem görsel olarak da sunulacak. Bunlara ek olarak doğaya olan saygının ön plana çıktığı hizmet konseptleri ön plana çıkacak ve hiç şüphesiz ki sosyal ağların kullanım oranları ve uygulamaları artarak devam edecektir” dedi.

Hedef; Uluslararası Standartlara Ulaşmak!

Lujo, uluslararası standartlara uygun olarak eksiksiz hizmet vermek, 2018 yılında konaklayacak tüm misafirleri ile tesisi olgunlaştırmak ve müşteri memnuniyetini iyi analiz ederek en üst seviyeye taşımak için 2018 yılını gelecek sezona projeksiyon almayı hedefliyor.

Etiketler: »
Share
4608 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+7 = ?