logo

Müjdat Gezen, “Eğlence Dünyası” Müzikalini Boğaz Turunda Tanıttı

Usta tiyatrocu Müjdat Gezen, yazıp yönettiği ve aynı zamanda rol aldığı yeni müzikaliEğlence Dünyasını 31 Ağustos 2019 tarihinde Boğaz gezintisi eşliğinde teknede gerçekleşen bir basın toplantısıyla tanıttı. Basın toplantısında 2019-2020 tiyatro sezonunda sahnelenecek Eğlence Dünyasının başlıca rollerini Gezen’le birlikte paylaşan Cüneyt Arkın, Ercan Bostancıoğlu, Kayhan Yıldızoğlu, Melihat Gülses, Selen Seyven, Cem Cücenoğlu, Kaan Polat Cüreklibatır, Sevcan Orhan, Nejat Uygur, Şebnem Schaefer, Yener Çevik, Fehmi Dalsaldı, Buket Dereoğlu, Nazlı Mengi, Yaşar Ayvacı, Barış Taşkın, Kıvanç Tiner, Seran Bilgi, Emre Özmen, Ayben Erman, Okay Köksal ve Ogeday Girişken gibi isimlerle müzikalin dekor tasarımına imza atan Barış Dinçel, Müjdat Gezen’i yalnız bırakmadı. Provaları başlayan müzikal, Ekim ayında TİM Show Center’da perdelerini açmaya hazırlanıyor.

Müzikalin Başrolünde Ünlü İsimler

Eğlence Dünyasımüzikali 1453’ten 2019’a İstanbul’un Avrupa Yakası’ndaki eğlence hayatını belgelerle, müzikle ve mizahla sahneye taşıyacak. Müjdat Gezen, yazıp yönettiği yeni müzikalin başrollerini Cüneyt Arkın, Oya Başar, Ercan Bostancıoğlu, İlhan Daner, Kayhan Yıldızoğlu gibi duayen isimlerle paylaşacak. Müzikalde Levent Kırca ve Oya Başar’ın kızı Ayşe Kırca annesiyle birlikte, Cüneyt Arkın’ın oğlu Kaan Polat Cüreklibatır ve Behzat Uygur’un oğlu Nejat Uygur da babalarıyla birlikte rol alacaklar.

Oyuncu kadrosunda ayrıca Behzat Uygur, Cem Cücenoğlu, Fehmi Dalsaldı, Şebnem Schaefer, Selen Seyven, Buket Dereoğlu, Nazlı Mengi, Fide Köksal ve Aşık Nesimi gibi ünlü isimler yer alacak. Aynı zamanda Yaşar Ayvacı, Barış Taşkın, Kıvanç Tiner, Nejat Uygur, Seran Bilgi ve Emre Özmen de Eğlence Dünyasında seyirci karşısına çıkacak.

Eğlence Dünyasımüzikalinde Melihat Gülses, Ayben Erman, Semiha Yankı, Sevcan Orhan ve Yener Çevik ise konuk ses sanatçıları olarak yer alacaklar. Avrupa şampiyonu ve dünya ikincisi milli güreşçi Okay Köksal’ın bir Türk güreşçisi rolünde seyirci karşısına çıkacağı müzikalde Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde eğitim almış olan 2017 yılı Survivor yarışması şampiyonu Ogeday Girişken de rol alacak.

Dekor tasarımına Barış Dinçel’in imza attığı, müzik direktörlüğünü Seçil Akın’ın üstlendiği ve kayıt çalışmalarının Müziklab’da Murat Yelken eşliğinde yapıldığı Eğlence Dünyasının koreografisi Pınar Ataer, kostümleri ise Aygül Kostüm Evi tarafından hazırlanıyor. Ünlü makyaj ustası Corci’nin yanı sıra dans grubu, mehter takımı ve diğer rollerle birlikte oyunda 118 kişilik bir kadro görev alacak.

www.timshowcenter.com

Etiketler: » »
Share
2394 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+1 = ?