logo

Oyun Meraklılarına Özel: Lenovo Legion Y520

Lenovo, Legion markası altında yenilediği Y520 ile tüm oyuncularıa yüksek performans sunuyor. Cihaz, bir oyun bilgisayarında aranan özelliklerin daha da fazlasını vadediyor. 

Detaylar En İnce Ayrıntılara Kadar Düşünüldü

Hızlı tempoya sahip oyunlar için 7. Nesil Intel Core i7 işlemci, NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti grafik ve hibrid depolama özellikleri ile gelen ürün, yüksek ses kalitesi için de Dolby Audio Premium ile 2 x 2W Harman hoparlörlerle donatıldı. Kazanma hedefiyle oynamanın sırrının en ince detayları görebilmekte gizli olduğunu bilen Lenovo, alttan kırmızı aydınlatmalı klavye ile donattığı yeni modeli sayesinde oyun keyfini gece saatlerinde yaşayan oyuncuların da en büyük destekçisi olacak ve onları rakiplerinin bir adım önüne geçirecek.

Extreme Cooling ile ısınma sorununa son

Yalnızca 2,5 kg’lık alüminyum gövdesi ve 2,58 mm’lik tasarımıyla hem ince, hem de hafif bir oyun bilgisayarı olarak rahatça taşınabilen cihaz, siz istediğiniz yerde oyununuzu oynarken, stratejik olarak tasarlanmış fan ve havalandırma kanallarıyla ısı ile savaşmak için tasarlandı. Grafik kartı ve işlemcilerin yakınında bulunan bu fan sistemi sıcak havayı iterken, termik havalandırma panoları da sıcaklığı dışarı atıp ortadan kaldırıyor. Ayrıca ek soğutma gerektiren oyunlarınız için Lenovo’nun özel olarak geliştirdiği Extreme Cooling özelliğini kullanabilir, saatler boyu süren oyunlarda bile ısınma sorunu yaşamadan oyunun tadını çıkarabilirsiniz.

www.lenovo.com.tr

Etiketler: » » » » »
Share
2514 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+9 = ?