logo

Panasonic, 4K Ekran Serisini Tanıttı

Panasonic, Business yeni ve geniş formatlı 4K profesyonel ekran serisini tanıttı. 4K ekranlar, dijital tabela, kurumsal kullanım, sınıf ve perakende ortamları için çözümler sunan 500 cd/m2 parlaklığa sahip 86 ve 98 inç model seçenekleriyle sunuluyor.

4K Ekran Serisi

İlk olarak InfoComm’da gösterilen SQ1 serisinin hafif, ince ve şık bir tasarımı, yüksek görünürlük ve 7/24 çalışma olanağı sunan parlak ve verimli bir panelle birleşiyor.

Yüksek görüntüleme performansını uyarlanabilirlik ve yüksek verimlilikle bir araya getiren SQ1 serisi tek başına veya ağa bağlı tabela olarak çalışacak şekilde tasarlandı. İki ekranda da daha iyi işleme ve entegrasyon özellikleri için Intel Smart Display Modülü bulunuyor.

Panasonic Avrupa Pazarlama Müdürü Hartmut Kulessa “Panasonic olarak ekran serimizi uygulama amacından ve kullanılacak alandan bağımsız bir şekilde performans, çok yönlülük ve verimlilik alanlarında sürekli olarak geliştirmeyi amaçlıyoruz. Aynı zamanda Intel Smart Display Modülü (Intel SDM), arayüz entegrasyonunu, tabela kurulumlarını ve platform yönetimini basitleştiren şık, ince ve ölçeklenebilir bir ekran çözümü sunmamıza olanak tanıyor” dedi.

Intel Corporation Nesnelerin İnterneti Grubu Başkan Yardımcısı ve Görsel Perakende ve Dijital Tabela Küresel Yöneticisi Jose Alvaro Avalos “Panasonic’in yeni SQ1 serisi 4K ekranlarda Intel Smart Display Modülü’nü (Intel SDM) kullanmasından mutluluk duyuyoruz. İşbirliğimiz, işletmelerin daha kolay ve verimli şekilde etkileşime girerek çalışmalarına yardımcı olmak için esnek, entegre ve ölçeklenebilir bir çözüm sunuyor” dedi.

ISE 2018’de tanıtılan SQ1 serisi, 43 ve 86 inç seçeneklerine sahip altı adet giriş seviyesindeki 4K profesyonel ekrandan oluşan EQ1 serisini tamamlıyor. EQ1 serisi 350 cd/m2 parlaklıkla etkileyici görüntüler sunacak 4K çözünürlüğe sahip olup, kamu alanları, perakende alanları, kurumsal toplantı odaları ve sınıflar için uygun maliyetli bir çözüm sunuyor.

EQ1 Serisi, 2018 Sonbaharında piyasaya sunulacak. SQ1 serisinin ise Aralık 2018’de piyasaya sunulması bekleniyor.

Panasonic Görsel Sistem Çözümleri hakkında daha fazla bilgi için: https://business.panasonic.com.tr/visual-system

Etiketler: » » » » »
Share
1651 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+9 = ?