logo

Paymes, Gelir Paylaşım Modeli’ni Duyurdu

Paymes Kurucu Ortağı Sabrican Zaim

Paymes, Gelir Paylaşım Modeli’yle hem kurumsal hem de bireysel müşterilerine ek gelir kazanma imkanı sunuyor. Paymes aracılığıyla işlemlerini yapan kullanıcılar Paymes’e getirdikleri her yeni müşteri için ek komisyon gibi çeşitli avantajlara sahip oluyorlar. Yazılım sahipleri için ve bireysel referans modüllerinin yer aldığı Paymes Gelir Paylaşım Modeli https://isbirligi.paym.es adresinden incelenebiliyor.

Paymes’in Gelir Paylaşım Modeli’nde kullanıcılar özel yazılım ya da kişisel referans sistemlerinden birini seçerek arkadaşlarını Paymes altyapısına yönlendirebiliyorlar. Yönlendirdikleri kullanıcı işlem yaptıkça kendileri kazanıyorlar. Her ayın ilk haftası referans sistemiyle elde ettikleri hakkediş miktarları hesaplarına yatırılıyor. Bireysel referans sitemini seçenler yönlendirdikleri satıcının her satışında belirli komisyonlar alabiliyorlar. Yazılım sahipleri ise Paymes referans sistemlerini yazılımlarına aynı gün ekleyerek yönlendirdikleri satıcının Paymes’le aldığı her ödemede komisyon alabiliyorlar.

“Sosyal medyayı bir satış alanı olarak gören herkesin tercih ettiği ödeme yöntemi haline gelmek istiyoruz”

Bugüne kadar Paymes müşterilerinin önemli bir kısmını referanslarla kazandıklarını söyleyen Paymes Kurucu Ortağı Sabrican Zaim “Paymes kullanıcıları sunduğumuz hizmeti severek çevrelerindeki arkadaşlarına ve kurumlara büyük bir güvenle tavsiye ediyorlardı. Biz de her zaman kullanıcılarının yanında olan, onları desteklemeyi amaç edinen bir girişim olarak bu referanslarının karşılıksız kalmasını istemedik ve daha şimdiden yoğun bir taleple karşılaştığımız gelir paylaşım modelimizi devreye aldık. Sosyal medyanın ağızdan ağıza yaygınlık gösteren yapısıyla da uyumlu olan bu modelle ülkemizde sosyal medyayı bir satış alanı olarak gören herkesin tercih ettiği ödeme yöntemi haline gelmek istiyoruz. Gelecekte ekonomilerinin önemli bir kısmının sosyal ticaretin oluşturacağını pandemiyle daha net anladık. Kuruluşundan bu yana sosyal ticaretin gelişmesi, daha fazla insanın sosyal ticarete adapte olarak aile ekonomilerini geliştirmeleri ve kurumların paydaşlarıyla gerçekleştirdikleri ödeme işlemlerini basitleştirmeyi hedefleyen bir girişim olarak dünya ekonomisinin geleceğinde kritik bir rol oynayan sosyal ticareti üreten, çözüm geliştiren, danışmanlık veren herkes için 1 numaralı alışveriş alanı haline getireceğiz” dedi.

Etiketler: » »
Share
1033 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+4 = ?