logo

PowerShot SX740 HS Canon Ailesine Katıldı

Canon Europe, PowerShot SX740 HS modelini seyahat ve tatilseverlerin beğenisine sundu. Canon ailesine yeni katılan cihaz, tek bir lens ile görüş alanını daha yakınlaşmasını sağlayan zum teknolojisi, cebe sığan boyutu ve hafifliği ile dikkat çekiyor. Cihaz, ayrıca 40x optik zum kapasitesiyle yüksek görüntü kalitesine ve 4K video çekme özelliğine sahip. Canon, cihazı parlak siyah ve gümüş olmak üzere farklı renk seçenekleriyle sunuyor.

PowerShot SX40 HS ile en iyi selfie’yi yakala

180° LCD ekranı sayesinde “Kişisel Portre” moduyla daha iyi selfie çekmelerini sağlayan cihaz, ayrıca Wi-Fi ve daima açık Bluetooth bağlantısıyla fotoğrafların GPS konum verileri üzerinden etiketleme özelliği sunuyor. 

DIGIC 8 işlemcisi ile oldukça hızlı

Cebe sığacak kadar küçük boyutuyla gezi tutkunlarının yanından ayıramayacağı cihaz, Canon’un en yeni DIGIC 8 işlemcisi ile CMOS sensörünün kombinasyonu sayesinde yakın, uzak ve günün her saatinde net, renkli, yüksek çözünürlüklü fotoğraf ve videolar çekilmesini sağlıyor. Cihaz, 4K Ultra High Definition video çekme ve 5 eksenli dengeleme özellikleriyle uzak mesafeden, hareket halindeyken çekim yapılsa dahi detayları en ince ayrıntısına kadar yakalıyor.

Fotoğraflarınız anında sosyal medyanızda

Cihazın hızlı otomatik ve 10 kare/sn. sürekli odaklanma kapasitesiyle spontane anlarının kaydedilmesi kolaylaşıyor. Tatil fotoğraflarını tüm ihtişamıyla kayda geçirmek isteyenlerin tercih edeceği cihaz ayrıca Bluetooth ile fotoğraf ve videolarının akıllı cihazlara otomatik olarak aktarılmasını ve sosyal medya siteleriyle hızlıca paylaşılmasını sağlıyor.

Akıllı cihazlara entegre edilebiliyor

Özel anları cihaz ömür boyu saklayamaya yardımcı oluyor. iOS ve Android cihazlarda uyumlu ücretsiz Canon Camera Connect uygulamasını kullanarak fotoğraf makinesi sorunsuzca akıllı cihazlara entegre edilebiliyor.

Bilgi için:

www.canon-europe.com

Etiketler: »
Share
1407 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+7 = ?