logo

Ressam Zuzu Yeni Atölyesinde Faaliyetlerine Başladı

Ressam Zuzu (Zuhal Neccar) yeni atölyesini 19 Kasım 2019 tarihinde Okmeydanı Perpa Ticaret Merkezi’nde düzenlenen bir sergi ile açtı.

Ressam Zuzu Kimdir?

1993 Yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’ne girdi. 1997 yılında Prof. Dr. Neş’e Erdok Atölyesi’nden mezun oldu. Katıldığı resim yarışmalarında eserleri sergilenmeye değer görülen Zuzu, bugüne kadar 15 kişisel sergi açtı ve birçok karma resim sergisine katıldı. Sanatçının üretmiş olduğu birçok eseri kamu ve özel koleksiyonlarda yer almaktadır.

Sanatçı resimleriyle ilgili olarak “Ben otantik yani folklorik resim yapıyorum. İnsanlığın ortak kültürünün derinliklerinden gelen hayallerini yakalamaya çalışıyorum. Anadolu’nun kültürel çeşitliliği ve renk zenginliğini yansıtır benim resimlerim. İnsanlarım toprağın kucağında yaşayan, yüzlerim hayatı geri çağıran sevinçlerdir. Benim resimlerim geleceğe umutla bakar. Hüzüne ve çaresizliğe yer yoktur” dedi.

Adres: Halil Rıfat Paşa Mah. Perpa Ticaret Merkezi B Blok Kat: 6    Okmeydanı – Şişli / İstanbul

www.ressamzuzu.com

Etiketler: »
Share
28641 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+6 = ?
#

Ressam Zuzu Yeni Atölyesinde Faaliyetlerine Başladı” için 2 Yorum

  1. Mehmet : diyor ki:

    Resim atolyesini ben de ziyaret etmiştim oldukca başarılı ve ilgi cekici resimlerle karsilastim

  2. Funda Tuna : diyor ki:

    Tebrik ederim ablacığım.Çocukluğundan beri resmi çok sevdin.Senin çizgi romanlarını okuyarak büyüdüm bana da ilham kaynağı oldun.Başarılarının devamını dilerim.