logo

Rola Dagher, Dell Technologies Dünya Kanal Sorumlusu Olarak Atandı

Dell Technologies Dünya Kanal Sorumlusu Rola Dagher

Dell Technologies, Rola Dagher’ın Dell Technologies Küresel Satış ve Müşteri Operasyonları Başkanı Bill Scannell’a bağlı çalışacak yeni Dünya Kanal Sorumlusu olduğunu açıkladı.

Rola Dagher Kimdir?

Dagher, Dell Technologies’in küresel anlamda ortak stratejisini, vizyonunu, yetkilendirmelerini, program tasarımını ve deneyimini yönetecek. Yeni görevine 7 Eylül itibarıyla başlayacak olan Dagher, Kanada Cisco Systems’da 3 yıl Başkan olarak görev aldıktan sonra Dell’e geri döndü. Cisco’dan önce Dell Kurumsal segmentinde ve Altyapı Çözümleri Grubu’nda satış ve yöneticilik görevleri yaptı. Öncesinde ise 13 yıl boyunca Bell Canada kanalının yönetimine katkıda bulundu. Dagher, ortaklar arası karışıklıkların çözümü ve müşterilere kolaylık sunma konusunda sağlam bir geçmişe sahip.

Bill Scannell “Dell’in kanala karşı sarsılmaz bir bağlılığı var ve Rola’nın Dünya Kanal Sorumlusu görevine gelmesiyle Dell Technologies’in kuruluşundan bu yana sürdürdüğümüz galibiyet serisine devam etmeye hazırız. Rola, ortaklara çok önem veriyor ve Dell Technologies olarak yıllık 52 milyar dolarlık sipariş gelirine kadar büyüyen kanal şirketinin başına kendisini getirmekten heyecan duyuyoruz. Ortaklarımız için daha fazla netlik ve öngörülebilirlik sunacağına inanıyoruz” dedi.

Rola Dagher “Ortaklarımız günümüzdeki ve gelecekteki başarımızın temelini oluşturuyor ve Dell kanal ekibinin tutkusu ve azmi bizlere güç veriyor. Sınıfının en iyisi dönüşümsel çözümleri ve en iyi dijital müşteri deneyimini sunmak için ortaklarımızı dinlemeye, onlardan öğrenmeye ve onlara liderlik etmeye hazırım. Ortaklarımızla derin ilişkiler kurmak ve bu inanılmaz kuruluşun daha başarılı olması için liderlik etmeyi sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.

Dagher, Dell’de 21 yıllık bir kariyere sahip olan ve Temmuz ayında ayrılacağını duyuran Joyce Mullen’in ardından göreve başlayacak.

Etiketler: »
Share
2552 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+1 = ?