logo

“Sanat Yolu” Karma Sergisi Dünya Sanat Günü’nü Kutluyor

Sibel Tetik’in organizasyonu ve Sinan Yenilmez’in desteği ile “Sanat Yolu” adlı karma resim sergisi 15 – 25 Nisan 2019 tarihleri arasında Kaş Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle bir araya geliyor.

Leonardo Da Vinci’nin doğum günü olan 15 Nisan, Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği Türkiye’nin önerisiyle 2012’den itibaren Dünya Sanat Günü olarak kutlanıyor. Türkiye’de birbirinden değerli 33 sanatçı Dünya Sanat Günü’nü bu sergi ile kutluyor.

15 Nisan’da düzenlenen kokteyl ile açılan sergide günümüzün klasik ve çağdaş sanat örneklerinden oluşan eserler yer alıyor. Sergiye Alp Bartu, Afet Yayla, Ayla Akbuar, Ayhan Bozdemir, Aynur Yalciner Sencan, Aysel Akova Somer, Ayşe Banu Gökalp, Aytül Kayhan, Bahar Bayrak, Deniz Deniz, Dilek Ünalan, Emine Tavukçu Yamaci, Esti Saul, Funda Alkan Cumbul, Füsun Ürkün, Gül Alpata, Gülseren Emiroğlu, Güneş Alev, Hrasun Sergio, İpek Hazneci, Karin Cincioğlu, Macide Oytay, Melike Yamacı Ünsal, Nermin Özcan Özer, Nevin Torun, Nurcan Türkoğlu, Pakize Akkaya, Rima Halidi, Senur Biçer, Setenay Sezer, Seyhan Demir, Sibel Sicimoğlu ve Şafak Işılay eserleriyle katılıyor.

Sergi, Pazar hariç her gün izlenebilir.

Adres: Caddebostan Mah. Operatör Cemil Topuzlu Cd. No: 68   Kadıköy / İstanbul

Etiketler: » » » »
Share
2622 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+7 = ?