logo

Turkcell’den Futbola Büyük Destek

mh_turkcell_lig_sponsorlugu

2005-2010 yılları arasında Türk futbolunun en üst ligine ana sponsor olarak destek veren Turkcell, 5 yıl aradan sonra Süper Lig’e tekrar geri dönerek 2015-2016 sezonu itibariyle Spor Toto Süper Lig’in resmi iletişim sponsoru oldu. Türk futbolunun marka değerinin artması için çalışmalarını sürdüren Turkcell, bu amaç doğrultusunda Süper Kupa’nın da isim sponsoru oldu. Süper Kupa maçları önümüzdeki yıl itibariyle Turkcell Süper Kupa ismiyle oynanacak.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören “Türkiye’nin önde gelen telekomünikasyon şirketi Turkcell’in Spor Toto Süper Lig’e resmi iletişim sponsoru olarak dönüşünden büyük memnuniyet duyuyoruz. Türkiye’de futbol ekonomisinin daha da büyümesi için yoğun çabalar gösteren Federasyonumuz ve Turkcell’in bu işbirliğinin futbolumuzun marka değerine büyük katkı sağlayacağına eminim. Önümüzdeki dönem bu işbirliğinin yarattığı sinerjilerle çok kıymetli işlere imza atacağız” dedi.

Gümüşdağ: “Turkcell’le Türk futboluna değer katacağız”

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ anlaşmanın ardından “Kulüpler Birliği Vakfı olarak uzun yıllardır futbola verdiği destekle öncü bir marka olan Turkcell’le önemli bir ortaklığa imza atmış olmaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz. Bu büyük işbirliği ile önümüzdeki dönemde tüm takımlara ve futbola değer katacak önemli adımlar atacağız. Önümüzdeki günlerde Turkcell Haftanın Maçı organizasyonlarıyla daha keyifli bir lig için ilk adımı atıyor olacağız. Bu birlikteliğin Türk Futbolu’na hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Terzioğlu: “Futbol yine Turkcell’le anılacak”

Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu “Futbol, Türkiye’nin coşku kaynağı. Biz de Türkiye’nin Turkcell’i olarak bu coşkunun artması, futbolumuzun layık olduğu yere gelmesi için elimizden geleni yapacağız. Bu amaçla Spor Toto Süper Lig’in resmi iletişim sponsoru olduk. Bu sponsorluğumuzun yanı sıra önümüzdeki yıl itibariyle Süper Kupa’ya da ismimizi verdik. Sahalarda fair play izleyeceğimiz, iyi olanın, hak edenin kazandığı bir sezon olmasını diliyorum. Ayrıca, futbolumuzun marka değerini Avrupa’nın ve dünyanın en iyileriyle yarışacak seviyeye getirmek en büyük arzularımızdan biri. Dünyada daha başarılı sonuçlar almamız için spora daha teknik, daha bilimsel yaklaşmamız gerekiyor. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Futbol yine Turkcell’le anılacak” dedi.

Turkcell’den futbola 400 milyon TL

Futbola desteğine ilk olarak 2002 Dünya Kupası öncesi A Milli Takım sponsorluğuyla başlayan Turkcell, 2003-2010 yılları arasında Anadolu kulüplerine göğüs sponsoru oldu. Turkcell bu dönemde Anadolu kulüplerine 100 milyon TL’yi bulan maddi destekte bulundu. 2005-2010 yıllarında da Süper Lig isim sponsoru olan Turkcell, 2010’dan günümüze Türkiye Futbol Federasyonu’nun ana sponsoru olarak Türk futboluna değer katmaya devam ediyor. Turkcell, 13 yılda toplam 400 milyon TL ile Türk futboluna destek verdi.

Etiketler: » » » » » »
Share
2311 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+9 = ?