logo

Türkiye’de İş Dünyası Dergisi, 21’inci Sayısının Lansmanını Gerçekleştirdi

Son iki sayısında gayrimenkuldeki sorunlara yer vererek ihtiyaçları ortaya koyan ve sorunlara çözüm arayan Türkiye’de İş Dünyası dergisi piyasanın haritasını çıkarmaya devam ediyor. Gayrimenkulün hızla büyüyen bir sektör olduğu son günlerde piyasanın nabzını tutan Türkiye’de İş Dünyası dergisi, 21’inci sayısının lansmanını Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı’nın ev sahipliğinde Cer İstanbul’da gerçekleştirdi.

Derginin Genel Yayın Yönetmeni olarak programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Celal Toprak “Son iki sayımızda gayrimenkulü bütün ayrıntılarıyla işledik. Önümüzdeki dönemde de gayrimenkul sektörüne yer vermeye devam edeceğiz” dedi. Sürdürülebilir şehirlerin inşasına dikkat çeken Toprak “Kendi kendine sorunlarını gideren, kendi kendine yeten kentlerin yapılma zamanı geldi. Hükümetin ve yerel yönetimlerin de bu konuda çalışmaları olduğunu biliyoruz” dedi.

Yedikule Zindanları’nda Az Katlı Modern Binalar

İş dünyasını Cer İstanbul’da ağırlayan Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, tarihi dokuyu modern hatlarla işleyerek oluşturdukları Cer İstanbul’dan bahsederken “Yarımada’nın içinde olan tarihi binaların arasında yer alıyor Cer İstanbul projemiz. Ege Yapı olarak bu projemizi altı ay önce bitirdik. Üç yıllık inşaat ve hazırlık süresi vardı. Cer İstanbul tarihi Yarımada’da ve 40 bin metrekarelik bahçe içinde olan sürdürebilir bir projedir. Bu projemiz yoğun ilgi gördü ve proje bitmeden satışlar tamamlandı. Zengin tarihimizin önemli bir parçası olan Yedikule Zindanları’nda özenle planlanmış peyzaj alanlarının içinde az katlı modern binalar yer alacak” dedi.

“İzmir ve İstanbul’da Yeni Projeler Başlayacak”

Gayrimenkul’de sağlam adımlar atan Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kabadayı, sürdürülebilir temeller üzerine kurdukları diğer projelerinden bahsederek “İstanbul’da ve İzmir’de yeni projelerimiz olacak. İstanbul Çekmeköy’de bir projeye başladık. Isparta’daki konut projemiz devam ediyor. Beyoğlu’nda da devam eden bir çalışmamız var. İzmir’de altı tane projemiz bulunuyor sırasıyla yapımına başlayacağız. Yatırımlarımıza devam edeceğiz” dedi.

Etiketler: »
Share
390 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+7 = ?