logo

Vestel’e TURQUALITY Ödülü

mh_vestel_ergun_guler

Vestel Ticaret A.Ş Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdürü Ergün Güler

Vestel, 4. Design Turkey 2014 Endüstri Tasarım Ödülleri’nde 6 ödüle layık görüldü. Design Turkey’de en çok ödül alan marka olan Vestel, bu başarısıyla “TURQUALITY” ödülünün de sahibi oldu. Haliç Kongre Merkezi’nde Vestel Ticaret A.Ş Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdürü Ergün Güler ve Zorlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Olgun Zorlu’nun katıldığı törende Vestel’in “TURQUALITY” ödülü Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi tarafından verildi. Tüm çalışmalarını “Yerli Malı”, “Türk Malı” denilince akla teknoloji gelmesi amacıyla yürüttüklerini belirten Güler “Yerli üretim çalışmalarımızın, olumlu Türk malı imajı oluşturmak için faaliyet gösteren TURQUALITY Programı tarafından takdir görmesinden büyük gurur duyuyoruz” dedi.

Vestel, elektronik ve beyaz eşya ürünlerinin tasarımları ile 4. Design Turkey 2014 Endüstri Tasarım Ödülleri Gecesi’nden 6 ödülle döndü. 351 başvurunun değerlendirildiği yarışmada gecenin en çok ödül kazanan markası da Vestel oldu. Vestel en çok ödüle layık görülen firmaya verilen “TURQUALITY” ödülünü Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin elinden aldı. Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen ödül törenine Vestel Ticaret A.Ş Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdürü Ergün Güler katıldı.

Teknoloji ve tasarımı bir araya getiren üretim anlayışları doğrultusunda başarılara imza atmaktan gurur duyduklarını belirten Vestel Ticaret A.Ş Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdürü Ergün Güler “Vestel olarak sahip olduğumuz teknoloji yetkinliğini tasarım anlayışımızla bir araya getirerek tüketicilerle buluşturuyoruz.  Bu doğrultuda yürüttüğümüz çalışmalarla son 7 yıl içinde 190 ödüle layık görüldük. Bu ödüllerle birlikte,  geçtiğimiz aylarda piyasaya sürdüğümüz akıllı telefonumuz Venus’le kazandığımız ödül sayısını 11’e çıkarırken 2014 yılında tasarım yarışmalardan 50’ye yakın ödül kazandık” dedi.

Türkiye’nin önde gelen yerli üreticilerinden biri olan Vestel,  TURQUALITY Programı kapsamında düzenlenen ödül töreninde TURQUALITY ödülünün de sahibi olarak yerli üretim ve tasarımdaki iddiasını gözler önüne serdi.

“Tüm çalışmalarımızı “Yerli Malı”, “Türk Malı” denilince akla teknoloji gelmesi amacıyla yürütüyoruz” diyen Güler “Yerli üretim çalışmalarımızın, olumlu Türk malı imajı oluşturulması için faaliyetler gerçekleştiren TURQUALITY Programı tarafından takdir görmesinden büyük mutluluk duyuyoruz. Kendi ürettiğimiz teknolojiyle dünya devleriyle rekabet etmeye ve ürünlerimizin estetik tasarımıyla parmakla gösterilen markalar arasında yer almaya devam edeceğiz. Vestel’i bu başarılara taşıyan 16 bin kişilik Vestel ailesine teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler: » »
Share
2202 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+10 = ?