logo

Yeni Kesintisiz Güç Kaynağı

mh_schneider_electric_kesintisiz_guc_kaynagi

APC by Schneider Electric, yeni nesil kesintisiz güç kaynağı Smart-UPS On-Line SRC ürün serisiyle işletmelere sunucu, ses/veri ağları ve tüm hafif endüstriyel uygulamalar için çift çevrimli maksimum güç koruması sunuyor.

Cihaz, 1kVA – 10kVA arası yükleri desteklerken, kritik durumlarda sistemlerinizin enerjisiz kalmaması için yükü akülerinden beslemeye başlar. Acil durumlarda besleme süresi ek akü paketleri sayesinde uzatılabilir ve enerji ihtiyacınızı güvenli şekilde sağlamaya devam eder. Ayrıca, cihaz dahilinde bulunan PowerChute Ağ Kapatma yönetim yazılımı sayesinde ağa bağlı cihazlarınız tercihinize göre otomatik olarak kapanabilme özelliğine sahip oluyor. Uzaktan yönetim için entegre ağ yönetim kartı içeren serinin tüm modelleri, geniş giriş gerilimi aralığı ve hassas çıkış gerilimi ayarlama imkanını sunuyor. Bunun yanında frekans ayarlama, dahili baypas ve giriş gücü düzeltme gibi birçok önemli özelliğiyle kullanıcılara büyük kolaylık sağlıyor.

Yönetim, güvenlik ve uygulamada maksimum bütünlük…

Otomatik dahili baypass seçeneği ile serinin tüm ürünleri, aşırı yüklenme durumunda bağlı yükleri şebeke gücüyle besleyebiliyor. Serinin dikkat çeken bir diğer özelliği olan akıllı akü yönetim sistemi ile hassas ve sıcaklık ayarlı şarjlı akü, performansıyla kullanım ömrü ve güvenliği en üst düzeye çıkarıyor. Çalışırken değiştirilebilir akü paketleriyle ise kullanıcılar akü paketlerini değiştirerek ortalama yenileme sürelerini uzatabilme imkanına sahip oluyorlar. Serinin 5 ve 10 kVA modellerinde iki ünite birbirini yedekleyecek şekilde paralel olarak bağlanabilme özelliğine sahip bulunuyor.

Yönetim konusunda kullanıcılara büyük kolaylık sağlayan cihaz UPS’in ağ üzerinde uzaktan yönetilmesine de imkan tanıyor. Ayrıca, APC StruxureWare Manager üzerinden merkezi yönetime de olanak sağlar ve SmartSlot Yönetim kartlarıyla UPS yeteneklerini kişiselleştirmenin yolunu açıyor. Böylece durum göstergeleri görsel ekranlar, cihaz ve güç durumunu tercihinize göre yönetebilmenizi sağlıyor. Ürün tercihinize göre LED ve LCD ekranlara sahip bulunan seride bağlanabilirlik özellikleriyse UPS’in seri port üzerinden yönetime de imkan tanıyor. 3 ve 10 kVA arası modellerde bulunan tak ve çalıştır aküler UPS cihazına fazladan çalışma süresi eklerken, beslenen yükler için temiz ve kesintisiz güç sağlamaya devam ediyor.

Erken uyarı ve akü tespit sistemiyle enerjiniz hep tam!

Periyodik akü testi sayesinde değiştirilmesi gereken akünün erkenden tespit edilmesini sağlayan cihaz, önleyici hata bildirimi özelliğiyle de erken uyarı vererek hatayı önceden size bildirir. Bu sistem akünün yedek güç sağlamak için mevcut olmadığını da aynı şekilde iletme özelliğine sahip bulunuyor. Frekans ve gerilim regulasyonu sistemi ise aküyü kullanmadan frekans ve gerilimde zayıf koşulları iyileştirebiliyor.

Cihaz, ani dalgalanmalar, yıldırım ve fırtına gibi olumsuz hava şartlarında oluşacak güç kesintilerine karşı bağlı yükleri koruma özelliğine sahiptir. Daha küçük jeneratörler ve daha az kablo kullanılmasını sağlayarak kurulum maliyeti en aza indirilir. Cold Start özelliğiyle ise akü gücü yeterli olmadığında gerekli elektrik yükünü sağlamaya devam ediyor. Uluslararası standartlara uygun olarak, güvenli bir şekilde çalıştığı test edilen ve onaylanan Smart-UPS On-Line SRC serisi kaliteyi ve güvenliğinizi en üst boyuta taşıyor.

https://www.se.com/tr/tr

Etiketler: » »
Share
2105 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+7 = ?