logo

Yeni Nesil Garson: Tıka Basa

mh_tikabasa_gorsel

Keyifli bir yemek yemek için kısıtlı vaktiniz var, restoranlar çok yoğun, garsona el kaldırıyorsunuz ama kimse size bakmıyor. Yeni nesil garson Tıka Basa ile artık sipariş vermek bir tık uzağınızda.

Sağladığı hizmet ile siparişleriniz hatasız masanıza gelsin, sevdiklerinizle doya doya sohbet etme keyfini kaçırmayın!

Tıka Basa’ya üye olmak çok kolay!

Tıkabasa uygulamasını Android ve Appstore’lardan cep telefonunuza ücretsiz olarak indirdikten sonra, yanlızca isim soyisim ve e-mailiniz ile üye olabiliyorsunuz, onay kodunuz telefonunuza geliyor ve siparişlerinizi özelleştirebiliyorsunuz.

Yeni nesil garson Tıka Basa ile gittiğiniz restoranın menüsü cebinizde!

Artık garsondan menü istemeye son! Tıkabasa uygulamasını telefonunuza indirdiğiniz andan itibaren gittiğiniz restoranlarda her masanıza özel olarak tanımlanmış olan QR kodunu telefonunuza okuttuktan sonra, menüye telefonunuzda bakın, ve istediğiniz siparişi online verin.

Tıka Basa ile siparişlerinizi özelleştirin, vakitten kazanın!

Uygulama, dilerseniz daha evvel verdiğiniz siparişleri kaydediyor, ve sık gittiğiniz restoranlarda hızlıca siparişinizi tekrarlayabilmenizi sağlıyor. Üstelik sipariş verirken “özel not” bölümüne yemeğiniz için dilediğiniz ayrıntıları da yazabilirsiniz! Böylelikle, hem vakitten kazanıyorsunuz, hemde siparişlerinizde hatasız geliyor.

Tıka Basa ile garsonun size bakmasını beklemeden cepten ödeme yapmak artık mümkün!

Hesap ödemek için artık garson beklemenize gerek yok. Tıka Basa kullanan herhangi bir restoranda yemeğinizi bitirir bitirmez ödeme yapıp doğrudan zaman kaybetmeden masadan kalkabilirsiniz.

İster kredi kartı bilgilerinizi kaydederek uygulamayla anında ödeyin, isterseniz mobil uygulama üzerinden ödeme şeklini seçip masanıza hesabınızı isteyin.

Etiketler: » » »
Share
3171 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+10 = ?
#

Yeni Nesil Garson: Tıka Basa” için 1 yorum

  1. serkan : diyor ki:

    süperrrrrrrr yaa